Blastoise, charizard ja venusaur palaavat megoina – Pokémon Bank myös julki

Nintendo pyrkii helpottamaan Pokémon-pelaajien elämää uudella maksullisella Pokémon Bank -sovelluksella. Samalla se on vahvistanut, että venusaur, charizard ja blastoise saavat Pokémon X:ssä ja Y:ssä mega-muodot.

4.9.2013 17:38

Pokémon-peleissä koulutettavien taskuhirviöiden hallinnoinnin pitäisi tulevaisuudessa käydä aiempaa helpommaksi. Tänään keskiviikkona Nintendo julkisti tuoreen Pokémon Bank -sovelluksen, joka mahdollistaa poksujen säilömisen pilveen.

Pokémon Bank on rakennettu erityisesti juuri uusien Pokémon X- ja Y-pelien varaan. Ladattuaan sovelluksen pelaajat pystyvät siirämään 3DS-pelistään maksimissaan 3 000 taskuhirviötä talteen netin syövereihin, joista ne voi myöhemmin tietysti napata takaisin myös talteen.

Pankkisovellusta voi käyttää samanaikaisesti useammankin eri X– ja Y-pelin välillä. Lisäksi se tuo myös pelaajille mahdollisuuden siirtää niin DS:n White-, Black-, White 2- kuin Black 2 -peleissä napatut hirviöt osaksi uusia Pokémon-pelejä Poké Transporter -järjestelmän avulla.

Aivan ilmaista hupia Pokémon Bank ei kuitenkaan tule olemaan. Nintendo on aikeissa periä sovelluksen käytöstä vuosittain maksun, jonka suuruuden länsimaissa se on aikeissa ilmoittaa myöhemmin. Ilmainen kokeilujakso tosin kuuluu myös osaksi diiliä.

Noin muuten uusin Pokémoneihin liittyen Nintendo on paljastanut, että niin bulbasaur, charmander kuin squirtlekin palaavat astetta suurempiin rooleihin X:ssä ja Y:ssä. Tietyn matkaa peleissä edettyään pelaajille tarjotaan nimittäin mahdollisuus valita yksi kolmikon jäsenistä osaksi omaa taskuhirviöarmeijaa.

Sekä venusaur, blastoise että charizard saavat pelissä myös omat mega-muotonsa. Ohessa onkin hieman videota aiheesta. Alta voi myös katsastaa keskiviikkona näytetyn Pokémon Direct -lähetyksen, jossa puhetta piisaa niin mega-pokémoneista kuin myös Pokémon Bankista.

Kaupoissa Pokémon X ja Y nähdään lokakuun 12. päivän paikkeilla.

Lisää luettavaa