2D-taistelupeli Blazblue: Chrono Phantasma Extend on saapumassa virallisesti Eurooppaan.

Pelisarjan ensimmäisen PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle saapuneen pelin tuo eurooppalaisten käsiin brittijulkaisija PQube, joka hiljattain vastasi myös Steins;Gaten PlayStation-versioiden julkaisuista. Uuden BlazBluen yhtiö lupaa saada ulos täällä vielä tämän vuoden puolella ja peliblogi Gematsun tietojen mukaan siitä tullaan saamaan myyntiin sekä fyysinen että digitaalinen versio. Ilmeisesti PS4- ja Xbox One -version ohella Eurooppaan saadaan myös Extendin Vita-versio.

Nimensä mukaisesti BlazBlue: Chrono Phantasma Extend on ehostettu versio aiemmin jo kolikkopelihalleissa, PlayStation 3:lla ja Vitalla tavatusta BlazBlue: Chrono Phantasmasta. Extend tarjoaa pelattavaksi kaikkiaan 28 hahmoa ja sisältää hieman enemmän myös tarinasisältöä aiempiin versioihin nähden.

Alkuperäisen Chrono Phantasman PlayStation 3 -version julkaisun Euroopassa hoiti viime vuonna pelin kehittänyt Arc System Works itse. Julkaisu jäi kuitenkin pahasti puolitiehen, sillä siinä missä peli saatiin myyntiin toki esimerkiksi Britannian, Saksan, Islannin, Luxemburgin ja Kyproksen PlayStation Storeen, ei se ole koskaan ollut virallisesti saatavilla esimerkiksi Suomessa tai Ruotsissa.

Aiemmin heinäkuussa Arc System Works julkisti kolikkopelihalleja varten BlazBlue: Central Fictionin. Todennäköisesti myös se kääntyy tulevaisuudessa vielä tavalla jos toisella konsoleille.

Lähde: PQube, Gematsu

Lisää luettavaa