Blizzard on avoin Overwatchin alustojen väliselle yhteiselle hahmonkehitykselle

Jeff Kaplanin mukaan Blizzard on avoin ja etsii aktiivisesti keinoja yhdistää Overwatchin hahmonkehitysjärjestelmä alustojen välillä.

12.4.2018 10:36

Overwatchin pääsuunnittelija Jeff Kaplan on paljastanut tuoreessa haastattelussa Blizzardin olevan kiinnostunut yhdistämään pelin hahmonkehityksen alustojen välillä.

Kaplanin mukaan mahdollisuudesta keskustellaan toimistolla usein:

– Se on jotain, jota haluaisimme selvitellä tarkemmin. Se on haastavaa monestakin näkökulmasta tarkasteltuna, enkä mene nyt sen tarkempiin yksityiskohtiin sen suhteen, mutta mielestäni se on pelaajien suunnalta hyvä toive ja jotain sellaista, jonka haluaisimme Overwatch-tiimin kanssa selvittää, Kaplan avaa.

Mahdollinen ratkaisu on siis työn alla ja Blizzardin osalta tahtoa löytyy, joten jos haasteet onnistutaan vain selättämään, saatetaan ominaisuus nähdä tulevaisuudessa pelissä.

Ominaisuus yhdistäisi siis Overwatchin hahmonkehityksen pc- ja konsoliversioiden kesken. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pc- ja konsolipelaajat pääsisivät pelaamaan toisiaan vastaan.

Muissa Overwatch-uutisissa pelin tuorein PvE-pelitila Retribution käynnistyi aiemmin tällä viikolla pelattavaksi. Retribution vie McCreen, Gabriel Reyesin, Genjin ja Moiran historiassa taaksepäin Venetsiaan Blackwatch-organisaation silmistä.

Overwatch on pelattavissa pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. 

Lähde: PCgamesN

Lisää luettavaa