Blizzard esitteli Diablo IV:n kausi- ja kausipassisuunnitelmia – tätä on luvassa

Tällaiset ovat Diablo IV:n kaudet.

12.5.2023 05:07

Blizzard Entertainment on esitellyt suunnitelmiaan Diablo IV:n kausien varalle.

Kehittäjä kertoi äskettäin tekemässään katsauksessa Diablo IV:n saavan neljä kautta vuodessa. Jokainen kausi kestää kolmisen kuukautta, ja niillä on omat kausittaiset tehtäväketjunsa ja tarinansa. Kausien kerrotaan sisältävän tehtävien ja tarinoiden lisäksi myös rajoitetun ajan saatavilla olevaa uutta pelisisältöä, kuten pelimekanismeja ja ansaittavia voimia.

Kausittaiset tarinat eivät kuitenkaan varsinaisesti ole jatkoa Diablo IV:n kampanjalle. Studio vihjasi kuitenkin jatkavansa tarinaa vielä tulevissa laajennuksissa, joiden varalle tehtyjä suunnitelmia ei ole vielä paljastettu.

Diablo IV:n kausiin liittyvät luonnollisesti myös kausipassit, joita on tarjolla kolmessa sortissa. Ilmainen kausipassi sisältää 27 palkintotasoa, joilla pelaajat ansaitsevat esimerkiksi kokemuspistebonuksia ja pelivaluuttaa. Noin kymmenen euron hintainen premium-kausipassi sisältää 63 tasoa, jotka avaavat pelkästään kosmeettisia varusteita pelaajien käyttöön. Luvassa on esimerkiksi teemavarustesettejä jokaiselle hahmoluokalle sekä kausittainen ratsu haarniskoineen. 25 euron hintainen kiihdytetty kausipassi taas on premium-tason passi, johon pelaajat saavat lisäksi 20 automaattisesti avautuvaa tasoa.

Blizzard antoi samalla päivityksen myös Diablo IV:n pelaajien rankkauslistoista. Studion mukaan pistetaulut eivät ehdi valmistua vielä Diablo IV:n ensimmäisellä kaudelle, eivätkä todennäköisesti myöskään toiselle kaudelle. Toiminnon kerrotaan kuitenkin olevan työn alla, mutta sen valmistumista saadaan nykytiedon valossa odottaa siis ehkä jopa ensi vuoden puolelle.

Diablo IV julkaistaan 6. kesäkuuta. Pelaajille tarjoutuu tilaisuus kokeilla peliä kuitenkin jo tänään alkavassa palvelinkuormitustestissä.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa