Blizzard hellii WoW-veteraaneja: Molten Core 40 ja Tarren Millin -rähinät palaavat / Uutiset / pelaaja.fi

Blizzard hellii WoW-veteraaneja: Molten Core 40 ja Tarren Millin -rähinät palaavat

7.08.2014 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
3

Nettiroolipeli World of Warcraft täyttää jo 10 vuotta, ja tekijästudio Blizzard juhlistaa synttäreitä marraskuussa tuomalla takaisin kadonnutta pelattavaa WoW:in alkuvaiheilta.

Pelaajat pääsevät taas vierailemaan Molten Coressa, pelin ensimmäisessä raid-taistossa, joka uusitaan nyt 40 hengen raid finder -versiona. Valtavat 40 hengen raidit sysättiin hiljalleen syrjään tiivimpien kymmenen ja parinkymmenen hengen ryhmien tieltä, joten myöhemmin mukaan tulleet pelaajat saavat nyt maistiaisia jo unohdutetusta raidaustyylistä. Ragnaroksen kaatajille on tarjolla palkinnoksi ratsastettava versio Core Hound -koirista, ja jo peliin sisään pääseminen juhlan aikana palkitaan söpöllä Molten Corgi -hauvalla.

PVP-puolellakin tarjoillaan nostalgiaa. Tarren Mill oli pelin ensimmäinen ja aidoin vahingossa syntynyt taistelukenttä, jossa Alliancen ja Horden pelaajat pieksivät toisiaan pieksämisen ilosta. Pelin seuraava PVP-kartta onkin tältä pohjalta kehitetty Tarren Mill vs Southshore -taistelu, jossa on tällä kertaa jopa jonkinlaiset voittotavoitteet.

Lähde: Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma

Uuuuh.... Saisi tulla enemmän noita 40 man raideja. Vaikka Molten Core:sta löytyy paljon loistavia muistoja, niin onhan tuo nykymittapuulla melkoisen yksitoikkoinen insta. Toivottavasti mekaniikkoja on jonkun verran uusittu, jotta täytyisi myös tehdä jotain muutakin kun seisoa paikallaan ja katsoa muna pystyssä dps-mittaria. Silti pakko nostaa hattua blizzulle. Mitä isompi porukka.... Sitä eeppisempi meininki.

Jos saisi toivoa, niin AQ 40 man takaisin entistä haastavampana.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Molten Coressa pari kertaa vaan ehdin käväistä vanillan aikana. TBC:n tullessa ei enään nuihin vanhoihin jaksanut palata. Tarren Mill oli kyllä hieno mesta taistella, tai olla kusipää ja tappaa levuttavia tyyppejä. Eipä tuota kuitenkaan tule palattua WoWin pariin kovin helpolla, reilut 6 vuotta olen nyt ollut "kuivilla".

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

En laita päätäni pantiksi, mutta nämä uutisessa mainitut ominaisuudet taisivat olla tulossa vain hetkeksi aikaa?