Blizzard-korttipeli Hearthstone paisuu ensi viikolla – oletko valmis menninkäissotiin? / Uutiset / pelaaja.fi

Blizzard-korttipeli Hearthstone paisuu ensi viikolla – oletko valmis menninkäissotiin?

3.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Hearthstone: Heroes of Warcraftin ensimmäinen suurempi korttilaajennus Goblins vs. Gnomes on saanut Blizzardilta vihdoin tarkat julkaisupäivät. Amerikan ja Oseanian seuduilla korttihait voivat valmistautua menninkäissotiin 8. joulukuuta, kun taas muualla maailmassa aina Eurooppaa myöten laajennus saadaan ulos 9. joulukuuta.

Laajennuksen saapuessa uusiin kortteihin voi päästä käsiksi niin uusia kortipaketteja ostamalla, taikapölyä käyttämällä kuin myös Hearthstonen areenatilaa hakkaamalla. Kaiken kaikkiaan Goblins vs. Gnomes lisää Hearthstoneen reilut 120 uutta korttia, joista on etukäteen voinut saada maistiaisia laajennuksen kotisivuilta.

Aiemmin tänä vuonna Hearthstone on kertaalleen jo ehtinyt laajentua Curse of Naxxramas -nimisellä yksinpeliosuudella. Sen mukana Hearthstone sai noin 30 uutta korttia.

Lähde: Battle.net

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Kotisivuilla on todella pieni kattaus paljastetuista korteista. Facebookissa ja Twitterissä on paljastettu huomattava määrä ja tänään paljastettiin nämä kortit:
http://www.hearthpwn.com/news/718-goblins-vs-gnomes-61-new-cards-upcoming-balance

Lisäksi mm samasta lähteestä löytyy infoa laajennuksen mukana tulevista nerffauksista. Auctioneer, Soulfire ja Flare saavat yhden manan lisää hintaansa. Ihan järkeviä muutoksia kaikki. Myös muutamat kortit nimetään mecheiksi tulevan laajennuksen myötä.

Jonkin verran liikaa randomisuutta on tulossa, mutta se on varmaa, että peli muuttuu ja totaalisesti. Casual-pelaamiseen voi tulla hauskojakin hetkiä, kun erilaiset random kortit laukaisevat toisia random kortteja, jolloin totaalinen kaaos on valmis. Ikävä kyllä kilpapelaamisessa liiallinen tuuripitoisuus ei ole hyväksi kenellekään...

Nostoja