Blizzard kosii WOW-pelaajia takaisin erikoisella tavalla / Uutiset / pelaaja.fi

Blizzard kosii WOW-pelaajia takaisin erikoisella tavalla

26.09.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
4

Kaikille meille lienee käynyt joskus tutulla tavalla. Sitä pelaa into piukeana tietyllä hahmolla omaa suosikkipeliään. Sitten sormi eksyy vahingossa delete-nappulalle, ja koko hahmo katoaa taivaan tuuliin, eikä sitä saa enää koskaan takaisin.

Ai ei käy? No ei käykään, sillä pelihahmon poistaminen on tehty esimerkiksi monissa MMO-peleissä hankalaksi. Nyt Blizzard on kuitenkin kertonut, että "lopullisesti" deletoituja WOW-hahmoja voi herättää henkiin uuden Warlords of Draenor -lisärin ilmestyessä.

Pelaaja saa hahmonsa takaisin jopa niin, että kaikki tämän tavarat, taikaesineet sun muut ovat täysin toimintakelpoisia. Pelaamistaan voi jatkaa siitä kohdasta mihin jäi, ja kaikki on muutenkin kuin ennallaan. Käytännössähän tämä on Blizzardin ovela tapa houkutella pelaajia palaamaan takaisin WOW-universumiin.

Pieniä reunaehtojakin tosin on. Esimerkiksi alle 10. tason hahmoja ei saa enää palautettua peliin, mutta eipä niitä luultavasti kukaan kaipailemaankaan jää.

Mitä mieltä olet kikasta? Saako tämä sinut palaamaan takaisin WOW-maailmaan?

Lähde: Eurogamer.

WOW-blogin tekstin poistettujen hahmojen henkiinherättämisestä voit lukea täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllähän sitä rageissa tuli deletoitua kaikki hahmot kerran, kun epixit vietiin nenän edestä ja vielä vaan vedettiin pölyiksi. Tämä taisi olla aikaa, kun uusin lisäri oli The Burning Crusade. Sitten päivän mittaisen jäähyn jälkeen kerjäämällä GM:ltä sai kun saikin hahmot tavaroineen takaisin.

Käyttäjän Nessy kuva
Nessy (ei varmistettu)

Kyllä tällä on varmaan enemmän tarkoitus vähentää GM:ien työtä snaketuksen tapaisilta rageejilta kuin kosia vanhoja pelaajia takaisin. Voivat sitten keskittyä oikeisiin ongelmiin.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No kieltämättä mukava ominaisuus tuo on, mutta jos/kun WoWin pariin tulee vielä joskus palattua, niin uusilla hahmoilla tulee jokatapauksessa aloitettua....alkuperäiset lvl 60-70 jämähtäneet hahmot tuli luotua silloin "vanilla" WoWin aikaan, joten post-Cataclysmin muuttamat lvl 1-60 alueet ovat vielä lähes täysin kokematta ja itselleni nimenomaan se maailman tutkiminen, tehtävien tekeminen jne, on se juttu, ei niinkään end-game ja paremman kaman grindaaminen raideista tai PvP:stä.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Liian kauan ollut poissa pelistä ettei pysty palaamaan. Lich Kingin julkasun aikoihin lopetin. Tunnukset unohtunu ja blaablaablaa.