Blizzard muovaa uusiksi Overwatch-tarinasuunnitelmiaan – lupailtu sarjakuvaromaani peruttiin

Overwatchista lupailtu sarjakuvaromaani on päätetty jättää julkaisematta Blizzardin tarinasuunnitelmien muututtua.

20.11.2016 14:15

Blizzard on päätynyt hienosäätämään Overwatch-brändin laajentamista koskevia suunnitelmiaan. Vielä aiemmin tänä vuonna yhtiö pohti tukevansa peliä niin lyhytanimaatioilla ja sarjakuvilla kuin ihan täysmittaisella sarjakuvaromaanillakin, mutta nyt jälkimmäiseksi mainittu hanke on peruttu ainakin osittain.

Suunnittelemaansa sarjakuvaromaania Blizzard kutsui First Strikeksi ja sen oli tarkoitus tarjota hieman taustaa itse pelin tapahtumille ja vanhemmille hahmoille. Nyt Overwatchin keskustelufoormeilla Overwatchin pääkynäilijä Michael Chu on kuitenkin kertonut Blizzardin päättäneen viedä sarjakuvaromaanissa käsiteltyä tarinaa toiseen suuntaan ja näin ollen siis First Striken julkaisu on kokonaisuudessaan samalla peruttu.

First Striken oli määrä saapua digitaalisesti saataville nyt vielä vuoden lopulla, kun taas fyysistä julkaisua kaavailtiin ensi vuodelle. First Strikea käsikirjoitti Blizzardille aiemmin esimerkiksi World of Warcraft -aiheisia sarjakuvaromaaneita tehnyt Mickey Neilson sekä piirsi Neilsonin kanssa aiemminkin työskennellyt Ludo Lullabi.

Blizzardin aikeena on jatkaa vielä kyllä Overwatch-universumin laajentamista esimerkiksi juuri sen taustatapahtumia pohjustamalla. Tarkemmin se ei ole kuitenkaan mennyt vielä yksityiskohtiin sen suhteen, miten tämä on tapahtumassa.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa