Blizzard-räiskintä Overwatch vahvistettiin myös konsoleille kevääksi (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Blizzard-räiskintä Overwatch vahvistettiin myös konsoleille kevääksi (päivitetty)

6.11.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Overwatch vahvistettiin myös konsoleille, julkaisu kevään aikana

Blizzard Entertainmentin odotettu Overwatch-räiskintäpeli saapuu myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, pelin verkkosivustolle lipsahtanut tieto vahvistaa.

Nähtävästi ennen aikojaan verkkoon lipsautettu sivu kertoo Overwatchin ennakkotilauskampanjasta. Kuvassa näkyvä sivusto paljastaa Overwatchin saapuvan pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle kesäkuun 21. päivään mennessä. Ennakkotilauskampanja viittaa myös fyysiseen julkaisuun, mikä on herättänyt kysymyksiä pelin maksumallista.

Overwatchin arveltiin alun perin olevan ilmaiseksi pelattava peli. Kotaku-julkaisun saamien tietojen perusteella Overwatchia myydään kuitenkin ennakkotilausvaiheessa normaalihintaisena julkaisuna. Lisätietoja Overwatchin julkaisun yksityiskohdista saadaan todennäköisesti piakkoin, sillä Blizzardin vuotuinen BlizzCon-tapahtuma pyörähtää käyntiin tänä iltana Kaliforniassa.

Päivitys kello 22:16: Blizzard on julkistanut virallisesti Overwatchista myyntiin tuotavat versiot. Ne ovat perusversio, Origins-versio ja keräilyversio, joista kaksi jälkimmäistä saapuvat niin konsoleilla kuin pc:lle, kun taas perusversio on saataville vain pc:lle. Digitaalisesti jaettava perusversio maksaa noin 40 euroa ja sisältää kaikki Overwatchin perusteet 21 hahmosta pelin kaikkiin julkaisukarttoihin ja vastaaviin. Sekä fyysisessä että digitaalisessa kuosissa jaeltava Origins-versio tuo lisäksi ylimääräisiä asusteita peliin kuten myös kepeitä digitaalisia Overwatch-aiheisia lisiä muihin Blizzardin peleihin noin 60 eurolla.

Mittava vain fyysisesti saatava erikoisversio tarjoaa kaiken Origins-versioon kuuluvan sälän, minkä lisäksi mukaan ahdetaan myös patsasta, ääniraita ja taidekirja. Se kustantaa näillä näkymin noin 130 euroa.

Eli ei, Overwatch ei ole ilmaiseksi pelattava peli.

Julkaisunsa Overwatch on saamassa ensi keväänä samanaikaisesti niin konsoleilla kuin pc:lläkin.

Lähde: VG247, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Makean näköinen toi sininen nainen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Harmi. Kahdesta syystä. Pc pelialustana tarvisi tämän kaliiberin yksinoikeutta. Toiseksi nyt sitä kehitetään konsoleiden ehdoilla, voihan buu. Kai se silti täytyy tsekata ulos. Rahaa ratkaisee Activisionilla tai millä tahansa voittoa tuottavalla yrityksellä, niin eipä yllätä. Hamittaa vaan, sillä nyt peli tuskin pääsee koskaa suurimpaan mahdollisen potentiaaliinsa.

Se sininen nainen on magee, ehdottomasti haluan koittaa sitä eka.

Käyttäjän Core kuva
Core

Tää ei vaikuta sellaselta peliltä, jossa konsoleille tekeminen merkitsisi suuria kompromisseja juuri minkään suhteen. Graafinen tyyli esimerkiksi on aika kevyttä valitun tyylin takia, ja peli on muutenkin hieman sen tyylinen, että se loistaa hiotulla yksinkertaisuudella, ei niinkään millään 200 napin ja mekaniikan MMORPG-sähläyksellä :P

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Betassa viikon paukutellut. Taattua Blizzard laatua! Ja "sininen nainen" eli Widowmaker on varsin ikävä vastustaja :D

Mutta rahan arvoista, jos tulee täyshintaisena. F2P maksumallit ei välttämättä toimisi ollenkaan.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Eniten odottamani räiskintä peli tällä hetkellä. Olis mukava päästä betaa testaamaan ja koneen suorituskykyä. Jos ei pyöri tarpeeks hyvin niin tyydyn PS4 versioon.
Itsekkin oon samaa mieltä Coren kanssa ettei tämä peli tuskin tule kärsimään konsoliversioista. Sen verta yksinkertaselta räiskinnältä loppujenlopuksi vaikuttaa.

Lisättäköön vielä, että Tacer on kyllä paras britti aksentillaan. Sinisiä naisia on nähty jo tarpeeksi Mass Effectissä. ;)

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Nhaaj, jos tule olemaan maksullinen, niin ilman beta-kutsua ja mahdollisuutta testata, peli jää hyllyyn. Voihan se olla että Heroes of the Stormin tapaan tuon paketin ostajat saavat enemmän pelistä irti heti alussa, kun taas F2P-peelajat joutuvat sitten avaamaan sisältöä pelin sisäisellä valuutalla tai Visaa vinguttamalla.

Edit: No niin nyt prkele sitä beta-kutsua tulemaan, testaamatta en peliä osta.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Collector's Edition hankintaan heti julkaisupäiväksi PC:lle.
Jos peli ei petä, niin PS4-versio lisäksi mukaan loppuvuodesta. Betasta kun ei vain tunnu saavan kyllikseen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä on taas siinä kastissa, että voisi testata muttei muuten kyllä tule hankittua. Ärsyttää muuten vähän nuo ekstrat muihin peleihin. Olisi edes jollain muulla tapaa yhteydessä kuin julkaisijan kautta mutta ei. Ostit tuon fps:n, joten tässä sinulle roolipeliin ukkeli. Joopa joo. Hyvä niille toki jotka pelaavat näistä jotain tai useitakin. Itse en yhtäkään.

Nostoja