Blizzard-räiskintä Overwatchin julkaisuajankohta paljastui – avoin beeta myös vahvistettu / Uutiset / pelaaja.fi

Blizzard-räiskintä Overwatchin julkaisuajankohta paljastui – avoin beeta myös vahvistettu

7.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Blizzard Entertainmentin oma verkkoräiskintäpeli Overwatch on saanut virallisen julkaisupäivän. Oli peliä kiinnostunut pelaamaan sitten pc:llä, Xbox Onella tai PlayStation 4:llä, saadaan se virallisesti kauppoihin ympäri maailmaa 24. toukokuuta.

Ennen virallista julkaisua kaikille Overwatchista kiinnostuneille tarjotaan vielä mahdollisuus kokeilla peliä ennakkoon avoimen beetatestin mukana. Mikäli pelin ennakkotilaa tietyiltä jälleenmyyjiltä, pääsee beetaan jo mukaan yhden kaverinsa kanssa toukokuun 3. ja 4. päivä, kun taas aivan kaikille pelin kokeiluversion on tarkoitus olla avoimena 5.-9. toukokuuta.

Blizzardin mukaan beeta päästää käsiksi kaikkiin peliin hahmoihin ja kenttiin. Yhtiö on samalla kuitenkin huomauttanut, ettei beetassa tekemäänsä edistystä pysty siirtämään itse valmiiseen peliin, vaan kaikki tiedot nollataan ennen virallista julkaisua.

Parhaillaan Overwatchista on käynnissä myös suljettu beetatesti. Sen on määrä päättyä jossain vaiheessa hieman ennen avointa beetaa.

Lähde: Overwatch

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No hyvä että sentään järjestävät open betan, niin pääsisi vihdoin ja viimein tuota testamaan ja tekemään ostopäätöksen sen perusteella.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Saa nähä

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi tätä pääsee vielä kokeilemaan ennen ostopäätöstä.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Huhujen mukaan peli on saamassa myös värillisen 24sivuisen manuaalin! Wuhuu ja kaikki hahmot ja kentät betassa...
Freeeeenation ho's