Blizzard-räiskintä Overwatchin julkaisuajankohta paljastui – avoin beeta myös vahvistettu

Blizzardin loikkaus verkkoräiskintöjen maailmaan tapahtuu vielä toukokuun aikana. Overwatchille on vahvistunut nyt niin sekä julkaisupäivä että myös avoin beetatesti.

8.3.2016 00:38

Blizzard Entertainmentin oma verkkoräiskintäpeli Overwatch on saanut virallisen julkaisupäivän. Oli peliä kiinnostunut pelaamaan sitten pc:llä, Xbox Onella tai PlayStation 4:llä, saadaan se virallisesti kauppoihin ympäri maailmaa 24. toukokuuta.

Ennen virallista julkaisua kaikille Overwatchista kiinnostuneille tarjotaan vielä mahdollisuus kokeilla peliä ennakkoon avoimen beetatestin mukana. Mikäli pelin ennakkotilaa tietyiltä jälleenmyyjiltä, pääsee beetaan jo mukaan yhden kaverinsa kanssa toukokuun 3. ja 4. päivä, kun taas aivan kaikille pelin kokeiluversion on tarkoitus olla avoimena 5.-9. toukokuuta.

Blizzardin mukaan beeta päästää käsiksi kaikkiin peliin hahmoihin ja kenttiin. Yhtiö on samalla kuitenkin huomauttanut, ettei beetassa tekemäänsä edistystä pysty siirtämään itse valmiiseen peliin, vaan kaikki tiedot nollataan ennen virallista julkaisua.

Parhaillaan Overwatchista on käynnissä myös suljettu beetatesti. Sen on määrä päättyä jossain vaiheessa hieman ennen avointa beetaa.

Lähde: Overwatch

Lisää luettavaa