Blizzard testailee mikromaksujen lisäämistä Diablo III:een / Uutiset / pelaaja.fi

Blizzard testailee mikromaksujen lisäämistä Diablo III:een

22.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Mikromaksut ovat tekemässä ainakin osittaista tuloa Diablo III:een. Lähitulevaisuudessa Blizzard on julkaisemassa pelin julkisilla testipalvelimilla päivityksen, jonka myötä Amerikan ja Euroopan ulkopuolisilla alueilla pelaajat voivat ostaa peliin oikealla rahalla käyttöönsä uudenlaista platinavaluuttaa.

Suunnitelmissa Blizzardilla näyttäisi olevan, että platinalla pelaajat voisivat ostaa sekä kosmeettisia esineitä, lisätilaa reppuihinsa että myös boostauksia kokemuspisteiden hankintaan. Suoraan oikealla rahalla ei pitäisi päästä siis vaikuttamaan varsinaisesti pelissä vastaan tuleviin aseisiin ja muihin vastaaviin varusteisiin.

Blizzard ei ole kiistänyt, etteikö mikromaksuja voitaisi nähdä vielä joskus myös lännessä. Yhtiön mukaan sillä ei ole kuitenkaan välittömiä suunnitelmia tuoda uutta ominaisuutta täkäläisille markkinoille.

Maailmanlaajusesti Diablo III on saamassa tulevalla päivityksellä toki myös joukon yleistäkin sisältöä. Tarjolle saadaan muun muassa tuoreita varusteita ja hieman lisäväriä pelin Adventure-tilaan.

Lähde: Kotaku, Battle.net

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Hienoa. Kelpaisi lisätilaa laukkuun. Tuokaa ominaisuus myös meille kiitos ja konsoleille.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei kiitos. Älkää nyt pilatko sitä peliä, kun vasta saitte sen korjattua!

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa
Lainaus käyttäjältä jani

Hienoa. Kelpaisi lisätilaa laukkuun. Tuokaa ominaisuus myös meille kiitos ja konsoleille.

Höpsistä, ei se nyt vaikeaa ole town portalia käyttää. Reissu kotia ja takas. Toisaalta, Torchlighteissakin nähty lemmikki joka hoitaa kamojen myynnin ois pätevä.

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

En tiedä mitä sanoisin tästä. Mutta item hoarderina maksaisin mielelläni lisä tilasta enkä edes kokisi sen olevan riistoa. Sitä on jo todella runsaasti mutta tarvitsen keräilijänä vielä lisää. :D

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Tuo repputilaan vaikuttaminen on idioottimaista. Toistaiseksi D3 on käynyt läpi melkein kaikki HG:L virheet ja featuret, näyttää siltä että haluavat toistaa loputkin; ehkä seuraava expansion on niin buginen ettei sitä voi pelata pariin kuukauteen.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä snaketus

Ei kiitos. Älkää nyt pilatko sitä peliä, kun vasta saitte sen korjattua!

? Vuoden ja kauemminkin olen sitä Pelannut ja hyvin on toiminut.

Nostoja