Blizzard tuskin ehostaa ensimmäisiä Warcraft-pelejä – ”hauskuus on huvennut”

Blizzard ei ole aikeissa ainakaan toistaiseksi palata kahden ensimmäisen Warcraft-pelin pariin näitä ehostaakseen, sillä aika näyttää vieneen niistä jo kovimman terän.

8.11.2016 20:58

Blizzardilla ei ole toistaiseksi suunnitelmia tehdä ehostettuja versioita kahdesta ensimmäisestä Warcraft-startegiapelistä. Asia ilmeni viikonlopun aikana järjestetyn BlizzCon-tapahtuman yhteydessä erään fanin udeltua yhtiön perustajajäsen Frank Pearcelta klassikopelien paluumahdollisuuksista.

– Meillä on ollut muutamia omistautuneita henkilöitä, jotka olivat niin intohimoisia idean suhteen, että he kaivoivat esiin Warcraft 1:n palasia ja koodia. He saivat sen toimimaan ikkunatilassa ja minä pelasin sitä. Warcraft: Orcs & Humans oli mahtava peli aikoinaan. Lupaan kuitenkin, että tänä päivänä tämän päivän standardeilla sen hauskuus on huvennut, Pearce kertoi BlizzConissa.

Pearce toteaakin, että Blizzard käyttää rajattuja resurssejaan mieluummin nykyisten pelien tukemiseen ja tulevaisuuden kaavoittamiseen kuin fossiilien kaivamiseen. Blizzard-pomo Mike Morhaime lisäsi kuitenkin kommenttiin nopeasti, että Blizzard saattaisi voida vielä joskus ottaa asian uudelleen tutkittavakseen.

Osuvasti saman BlizzCon-tapahtuman yhteydessä Blizzard ilmoitti, että se on osin uusimassa alkuperäisen Diablo-pelin osana Diablo III:een ensi vuonna saapuvaa erikoistapahtumaa. Yhtiö ei siis ole vielä täysin valmis jättämään sen vanhempia tuotoksia historiaan.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa