Blizzard tyytyväinen Diablo III:n konsolimenestykseen, Myrsky-taidetta julki

Diablo III on vetänyt ihmisiä hyvin puoleensa konsoleilla ja näin ollen peliä on nyt myyty maailmanlaajuisesti kaikilla alustoilla yhteensä 14 miljoonaa kappaletta. Sillä välin World of Warcrafin tilaajamäärä vähenee edelleen.

7.11.2013 20:18

Blizzard Entertainmentin toimintaroolipeli Diablo III on myynyt maailmanlaajuisesti yli 14 miljoonaa kappaletta. Lukemaan on otettu mukaan sekä viime vuoden toukokuussa julkaistut tietokoneversiot että syyskuussa julkaisunsa saaneet Xbox 360- ja PlayStation 3 -vastineet.

Ilmeisesti konsoliversiot kattavat lukemasta varsin pätevänkin lohkon. Blizzard on ainakin ilmaissut osana Activision Blizzardin viimeisintä sijoittajapuhelua, että se on hyvin tyytyväinen konsoliversioiden saamaan vastaanottoon.

Samalla tietoon on tullut, että massiiviroolipeli World of Warcraftin tilaajamäärä liikkuu nyt 7,6 miljoonan paikkeilla. Kolmessa kuukaudessa määrä on siis pudonnut 100 000 pelaajalla. Puolisen vuotta sitten tilaajia kerrottiin olevan puolestaan 8,3 miljoonaa.

Blizzardin lähitulevaisuuden suhteen odotettavissa on seuraavaksi sekä Diablo III:n PlayStation 4 -versiota, Diablo III -laajennus Reaper of Soulsia, uutta World of Warcraft -sisältöä että tietysti myös Heroes of the Storm -areenatoimintaa.

Jälkimmäiseksi mainitusta tuotoksesta julkaistiin tänään peräti myös virallinen taidekuva. Lisätietoja pelistä saataneen vuorostaan tämän viikonlopun aikana Blizzardin oman Blizzcon-tapahtuman myötä.

Lähde: Eurogamer, Activision Blizzard, Gamespot, Heroes of the Storm (Twitter)

Lisää luettavaa