Blizzardin ilmaispeli Hearthstone avautumassa pian kaikille

Blizzard pyrkii puskemaan jo hyvin huomiota keränneen Hearthstone-ilmaispelinsä avoimeen beetaan ensi kuussa. Mahdollinen venyminen tammikuulle voi kuitenkin myös vielä tapahtua.

9.11.2013 03:45

Loppukesästä asti kutsupohjaisessa beetatestauksessa viihdyskellyt ilmaispeli Hearthstone: Heroes of Warcraft lähestyy avointa beetavaihettaan. Osana tänä viikonloppuna järjestettyä BlizzCon-tapahtumaa kehittäjä Blizzard toi ilmi, että virtuaalinen korttipeli pyritään tuomaan kaikkien testattavaksi joulu-tammikuun aikoihin.

Tulevaan voi jo valmistautua rekisteröitymällä innokkaiden testaajien joukkoon Hearthstonen kotisivuilla. Missään pienissä piireissä peliä ei kylläkään ole tähänkään mennessä testattu, sillä kutsuja suljettuun beetaan on lähetetty jo kaikkiaan yli miljoona kappaletta.

Alustavasti Hearthstonea on päässyt pelaamaan vain Windowsilla ja OS X:llä, minkä ohella iPad-version on tiedetty olleen myös kehitteillä. Perjantaina BlizzConissa Blizzard vahvisti kuitenkin lisäksi, että myös iPhone-, Android- ja Windows 8 Touch -laitteet ovat saamassa myös version pelistä. Sellaista saadaan tosin odottaa aina ensi vuoden toiselle puoliskolle asti.

Lähde: Hearthstone (kotisivu), Polygon

Lisää luettavaa