Blizzardin näyttävä Overwatch-animaatiosarja starttasi – katso nyt ensimmäinen osa

Ensimmäinen varsinainen osa Blizzardin Overwatch-peliä esittelevästä lyhytanimaatiosarjasta on julkaistu. Kyseinen pätkä keskittyy esittelemään pelin gorallasankari Winstonin.

25.3.2016 12:22

Blizzard Entertainment on julkaissut ensimmäisen jakson uuteen Overwatch-räiskintäpeliiin perustuvasta lyhytanimaatiosarjastaan. Ensimmäinen jakso esittelee pelin Winston-gorillahahmon ja toimii samalla myös varsin hyvänä osoituksena siitä, ettei animaatiosarja ole ollut mikään halpistuotantoprojekti tekijöilleen.

Tarkoituksena Blizzardilla olisi julkaista vielä ainakin pari vastaavanlaista animaatiopätkää myös vielä muihin Overwatchin sankareihin perustuen. Kunkin jakson on tarkoitus olla aina oma itsenäinen kokonaisuutensa, joten mitään varsinaista yhtäjaksoista tarinaa ne ei eivät suoranaisesti yritä tarjota.

Itse Overwatch-peli saapuu sekä pc:lle että PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 24. toukokuuta. Ennen sitä Blizzard järjestää pelistä myös vielä avoimen beetatestin kullakin alustalla. Parhaillaan se on myös muutamien harvojen ja valittujen testattavissa pc:llä.

Lisää luettavaa