Blizzardin uuden Overwatch-verkkopelin beetatestailu on käynnistymässä / Uutiset / pelaaja.fi

Blizzardin uuden Overwatch-verkkopelin beetatestailu on käynnistymässä

14.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Blizzard on päästämässä hiljalleen pelaajia mukaan testaamaan upouutta Overwatch-räiskintäpeliään.

27. lokakuuta alkaen yhtiö on lyömässä käyntiin pelin suljetun beetatestausvaiheen, johon alustavasti otetaan mukaan vain hyvin rajattu määrä amerikkalaisia. Blizzardin suunnitelmissa on kuitenkin laajentaa testaajamäärää koko ajan hiljalleen päästäen lopulta myös eurooppalaisia ja aasialaisia mukaan räiskimään.

Suljettujen testien tarkoituksena on erityisesti kartoittaa pelaajien mielipidettä Overwatchin pelillisestä annista, kuten hahmoista ja kartoista.

Suljetun testauksen rinnalla Blizzard on esittelemässä lisäksi ajoittain myös joukon erilaisia beetatestausviikonloppuja. Niiden tarkoituksena on aina silloin tällöin päästää mahdollisimman paljon pelaajia kerrallaan kokeilemaan Overwatchia rajoitetun aikaa, jotta pelin teknistä puolta, kuten palvelimien kuntoa, voitaisiin koetella. Ensimmäinen näistä on käynnistämässä marraskuussa hieman Blizzardin oman BlizzCon-tapahtuman jälkeen.

Kiinnostuksensa beetatestailusta voi osoittaa Blizzardille Battle.netin kautta.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

Tätä odotellessa, toivottavasti olisi yhtä mielenkiintoinen/toimiva kuin vaikuttaa.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Aluksi ei kiinostanut sitten pätkän vertaa, mutta eipä aluksi kiinnostanut möyskään Hearthstone tai Heroes of the Storm ja nyt on molempia jo pidempään tullut pelattua päivittäin, joten täytyy tällekkin antaa mahdollisuus.