BlizzCon-aikataulu viittaa Diablo-paljastukseen / Uutiset / pelaaja.fi

BlizzCon-aikataulu viittaa Diablo-paljastukseen

4.10.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Blizzardin seuraava Diablo-peli voi nähdä päivänvalon ensi kuussa.

Studion vuotuinen BlizzCon-tapahtuma järjestetään marraskuun alussa. Tapahtuman sisällöstä saatiin vihiä virallisen aikataulun muodossa. Aikataulun mukaan BlizzCon 2018:n avajaisseremonian jälkeen järjestetään Diablo: What's Next -paneeli, joka keskittyy Diablo-pelisarjan tulevaisuuteen. Studio on perinteisesti tehnyt merkittävät pelipaljastukset avajaisseremonian päätteeksi, joten aikataulu viittaisi Diablo-aiheiseen julkistukseen.

Diablo-pelisarjan seuraavasta osasta on saatu vihiä aikaisemminkin. Studio haki jo aikaisemmin tänä vuonna työntekijöitä tuleviin Diablo-projekteihin, joten jatko-osan paljastus lienee enää vain ajan kysymys.

BlizzCon 2018 järjestetään 2.-4. marraskuuta Anaheimissa, Kaliforniassa. Tapahtumaa on mahdollista seurata reaaliajassa myös verkossa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Diablo 3 mikroaaltouuneille ja leivänpaahtimille? uutinen on merkittävä, koska näin Blizzardista tulee ensimmäinen pelijulkaisija, joka on valloittanut myös keittiön.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Kiinnostuneena itsekin odotan jos tulisi uutta pelattavaa. D3:een tuli reilusti päälle 100h käytettyä, sen verran nautittavaa oli mättö konsolillakin.

Käyttäjän myllylyly kuva
myllylyly

hypehypehypehypehype

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Meinasin läpällä heittää, että eiköhän siellä paljasteta ainoastaan Diablo 3 Switchille. Olikin paljastettu jo Gamescom-messuilla ja nyt julkaisu oven takana.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Eiköhän se Diablo IIIn Switch versio ole + mahdollisesti täysimittainen uusi lisäri. Vaikea nähdä että ainakaan mitään Diablo IV:sta sieltä julkistettiin, kun Blizzard ei sitten 90 luvun lopun jälkeen varsinaisesti ole kiirehtinyt jatko-osien kanssa ja Diablo IIIn julkaisusta on "vasta" 6 vuotta

Käyttäjän jani kuva
jani

OMG. Diablo 4 kiitos!

Nostoja