Blood Bowl videopeliksi / Uutiset / pelaaja.fi

Blood Bowl videopeliksi

28.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
5

Pelijätti Games Workshop on antanut Cyanide-ryhmälle luvan kehittää Blood Bowl -lautapeliin pohjautuvia pelejä.

Rikkana rokassa oli Cyaniden aikaisempi, selkeästi Blood Bowlia muistuttava Chaos League -peli pc:lle, mutta Games Workshop ja Cyanide ovat sopineet riitansa ja Chaos League siirtyy GW:n omistukseen.

Tarinan mukaan Cyanide oli esitellyt pelinsä Games Workshopille ja toivonut lisenssisopimusta. GW oli kuitenkin kieltäytynyt – ja vetänyt myöhemmin herneen nenäänsä, kun peli julkaistiin vuonna 2004.

Games Workshop ei aio jatkaa Chaos League -sarjaa, mutta se tuskin harmittaa Cyanidea, joka väsää siis virallista Blood Bowlia.

Blood Bowl on väkivaltainen fantasiaversio amerikkalaisesta jalkapallosta, jossa muun muassa ihmiset ja pimentohaltiat (dark elves) kilpailevat sarjan mestaruudesta. Alkuperäinen Blood Bowl on lautapeli, joka julkaistiin jo vuonna 1986. Sen suunnitteli Games Workshopin ykköskaartiin kuulunut Jervis Johnson.

Toivoa sopii, että Cyaniden peli on hyvä. Alkuperäisteos kun kuuluu GW:n klassikoihin.

(Kuva Chaos Leaguesta)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tonimus Prime kuva
Tonimus Prime

No lol.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joskus kun pelasin BB:tä niin monesti meni peli siihen että molemmat pelaajat huorasivat niitä maalinestokortteja, moottorisahoja, pommei ja jyriä ja sit vaan jyrättiin toisiamme. No, toivottavasti tähän peliin saadaan sitä ite jalkapallon peluutakin mukaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos haluaa pelata jenkkipalloa, ostaa Aishield nitchuitchin (Eyeshield 21)-pelin DS:lle. Pitää tosin tilata Jaappanista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loistavaa!!!Blood bowlia ja verta kuvioihin!!!
Sitten vaan odottelemaan WARHAMMER 40.000 FPS...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

www.fumbbl.com