Blood Dragon ja vanhat konnat mukana Far Cry 6:n kausipassissa – uusi tarinavideo julki / Uutiset / pelaaja.fi

Blood Dragon ja vanhat konnat mukana Far Cry 6:n kausipassissa – uusi tarinavideo julki

12.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
8
Vanhat konnat kokoontuvat Far Cry 6:n kausipassissa – uusi tarinavideo julki

Ubisoft paljasti omassa E3 2021 -lähetyksessään uuden tarinatrailerin Far Cry 6:sta sekä yksityiskohtia pelin julkaisun jälkeisestä sisällöstä. Emopelin julkaisua seuraa kolme uutta lisäepisodia, jotka lukeutuvat myös pelin kausipassiin.

Tapahtumassa paljastetut Far Cry 6:n lisäsisältöpaketit päästävät pelaajat sarjan aiempien osien persoonallisten konnien saappaisiin. Oman episodinsa saa niin Far Cry 3:n Vaas Montenegro, Far Cry 4:n Pagan Min kuin Far Cry 5:n Joseph Seed, jotka kohtaavat omat sisäiset demoninsa sielujensa syvimmissä sopukoissa.

Lisäepisodeja esittelevä kuvamateriaali ei paljastanut vielä liiaksi yksityiskohtia, mutta hahmojen taustoihin perehdytään virallisen tiedotteen mukaan uudenlaisessa ja roguelite-elementtejä hyödyntävissä pelikokemuksissa.

Kausipassin hankkijat saavat omakseen myös vanhan Far Cry 3: Blood Dragon -sivuseikkailun Classic Edition -version, sekä Blood Dragon -aiheisia varusteita Far Cry 6:een.

Tuoreet esittelyvideot voi katsastaa ohesta. Far Cry 6 julkaistaan PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, pc:lle, Stadialle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle sekä Amazon Lunalle 7. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Enemmän syytä ostaa Far cry 6:nen.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Blood Dragon on vielä pelaamatta ja se kiinnostaa itse asiassa enemmän kuin Far Cry 6. Taidan odotella "GOTY"-versiota ja hankkia sitten koko paketin kerralla edullisemmin. FC4 oli sarjan viimeisin osa, jonka pelasin läpi ja se tuntui jo aikamoiselta pakkopullalta joten ei ole hirveää hinkua palata sarjan pariin ihan heti.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ainoa wanha konna mikä kiinostaa on ensimmäisen far cryn tohtori.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Elättelin hetken toivoa että Blood Dragon-universumi tulisi takaisin, mutta näköjään vain uudelleenjulkaisevat alkuperäisen PS4 ja Xbone:lle ja patchaavat next gen:ille. Olisin halunnut jonkinlaisen jatko-osan, jossa olisi samaa FPS-toimintaa ja 80-luvun parodiaa...Trials spin-off ei käy!

Eikös Vaasin tilalla pitäisi olla Hoyt? Hän oli Far Cry 3:n pääpahis, unohtiko kaikki jo tämän? (Tiedän, Vaas on suositumpi)

Lisäsisältö noin muuten kuulostaa mielenkiintoiselta, kiinnostaisi vaan tietää että missä maisemissa ne tapahtuu, että onko nämä alueet lineaarisia vai Far Cry:maisia open world-alueita?

Lainaus Portable

Ainoa wanha konna mikä kiinostaa on ensimmäisen far cryn tohtori.

Olis kyl kiva nähdä miten modernien Far Cry-pelien pelattavuus miksautuis ekan pelin ympäristöihin ja hirviöihin, tulisi mielenkiintoinen lisäsisältö ainakin, mutta Ubisoft ei varmaankaan halua tehdä sitä koska 1. Crytek ja 2. He uudelleentekivät pelin Xbox:eilla Instict ja Intict Predator-peleillä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Onpa huonot grafiikat tuossa ekassa videossa.

Käyttäjän Kite8D kuva
Kite8D

Ei enää riittäny, että kierrätetään samaa copypastettua peliä kerrasta toiseen. Nyt pääsee maksaan vielä extraa, että saa pelata vanhoilla kierrätetyillä hahmoillakin. Voi juku!

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Eli kannattaa odottaa muutama kuukausi niin voi taas ostaa jostain gold version 30e hintaan kuten fenyx risingin tapauksessakin.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0
Lainaus Kite8D

Ei enää riittäny, että kierrätetään samaa copypastettua peliä kerrasta toiseen. Nyt pääsee maksaan vielä extraa, että saa pelata vanhoilla kierrätetyillä hahmoillakin. Voi juku!

Silti porukka ottaa remake/remastered, fifa ja nhl pelit avosylin vastaan. En sanoisi että tämä "kierätys" olisi edes huono juttu. Mutta ihan mielipide kysymys.
Itse odotan ihan mielenkiinnolla tuota. Onko hintansa väärtti? Sen näkee kun julkaistaan.

Nostoja