PlayStation-peli Bloodbornesta on jo toimiva pc-versio, tietolouhija vihjaa.

Pc-pelaajat ovat jo pitkään vaatineet pc-käännöstä, mutta ainakin toistaiseksi huudot ovat kaikuneet kuuroille korville. FromSoftwaren pelien penkomiseen erikoistunut Lance McDonald on kuitenkin kertonut löytäneensä nyt viittauksia Bloodbornen pc-versiosta.

McDonald kertoo havainneensa FromSoftwaren työntekijän verkkoon jakamien kuvakaappausten olevan peräisin Bloodbornen pc-versiosta. Kuvakaappaukset on McDonaldin mukaan otettu Bloodborne: The Old Hunters Edition -versiosta, mikä tarkoittaisi pelin ja kaiken sen lisäsisällön pyörivän pc:llä. McDonald kertoo johtopäätöstensä perusteella kyseisen työntekijän ottaneen kuvakaappauksensa nimenomaisesti pelin valmiista pc-painoksesta, eikä varhaisemmasta kehitysversiosta.

Kuvakaappausten lisäksi McDonald kertoo nähneensä jo aikaisemmin todistusaineistoa Bloodbornen pc-versiosta. Hänen mukaansa hän pääsi todistamaan Bloodbornea pyörimässä pc:llä jo aikaisemmin, mutta uusien tietojen valossa peli olisi käännetty myös kaiken lisäsisällön kanssa pc:lle.

McDonald hillitsee viesteissään pelaajien odotuksia Bloodbornen pc-käännöksestä. Hänen mukaansa kyseessä on lähinnä kiinnostavaa triviaa, eikä hän arvele sen todistavan pelin saapumista pc:lle.

Lähde: Lance McDonald

Lisää luettavaa