Bloodstained: Ritual of the Night on viimein ulkona – julkaisutrailerilla kanavoidaan Castlevanian henkeä

Bloodstained on ulkona digitaalisesti oman julkaisutrailerin kera.

18.6.2019 22:01

Kickstarter-menestykseen neljä vuotta sitten yltänyt Bloodstained: Ritual of the Night sai tiistaina viimein digitaalisen julkaisun PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä. ArtPlay ja 505 Games ovat juhlistaneet tapahtumaa tietysti julkaisutrailerilla, joka pelin päätarjonnan esittelyn lisäksi muistuttaa myös siihen matkalla olevasta ilmaisesta lisäsisällöstä.

Jälkikäteen Bloodstainia laajennetaan vielä esimerkiksi useilla pelitiloilla, verkkopelillä ja roguelike-luolastolla. Jo julkaisussa pc-version pitäisi itse asiassa olla jo päivittynyt retrosävytteisellä lisäkentällä, Nightmare-vaikeustasolla ja Boss Rush-, Speed Run- sekä New Game Plus -tiloilla. Konsoleille nämä saapuvat hieman myöhempänä ajankohtana.

Maksullisena lisäsisältönä Bloodstainediin myydään lisäksi vielä Iga’s Back Packia, jota on jaeltu pelin Kickstarter-tukijoille kaupanpäällisenä. Noin kympin hintaisella paketilla peliin lisätään pomohahmona sen keulakuvakehittäjänä toiminut Koji Igarashi sekä uusi ase. Pc:lle se on saatavilla saman tien, Switchille se ilmestyy 28. kesäkuuta ja muille alustoille 2. heinäkuuta.

Switchin-kokoversio Bloodstainedista nähdään 25. kesäkuuta. Pelin fyysisten versioiden myynti alkaa Euroopassa perjantaina.

Lisää luettavaa