Boom Blox jatkuu tänä keväänä / Uutiset / pelaaja.fi

Boom Blox jatkuu tänä keväänä

29.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
6

Electronic Arts ja Steven Spielberg paljastivat Boom Bloxin saavan jatkoa tänä keväänä. Boom Bloxin jatko-osa kantaa nimeä Boom Blox Bash Party. Spielberg kertoo:

-Boom Blox Bash Party on villi seurapeli. Tiedämme, että alkuperäistä Boom Bloxia pelattiin paljon perheen ja ystävien kesken, joten kehitimme jatko-osaan entistä räjähtävämmän moninpelin.

Bash Party saapuu Nintendo Wiille tänä keväänä.

Lähde: Reuters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En tiennyt tämän olevan Spielbergin peli

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mahtavaa, ainut pelattava peli saa jatkoa. Boom blox on yksinään syy sijoittaa wiihin parisataa euroa. Wiin ehdoton ykköspeli! Mielenkiinnolla odotan millaista hupia boombloxin jälkeläinen tarjoaa.

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Jos omistaisin Wiin niin Boom Blox olisi yksi peleistä, jonka varmasti hankkisin. Mutta onnistuukohan EA kusemaan tämän(kin) pelisarjan tekemällä joka vuosi uuden version pienillä päivityksillä. Osallistuukohan Spielberg tämänkin kehitykseen yhtä paljon kuin ensimmäisen vai lätkäistäänkö nimi mukaan vain myyntien lisäämiseksi? Tietääkseni hän oli kuitenkin yllättävän paljon mukana tuon pelin teossa. Harmi vain kun ensimmäinen ei myynyt mitenkään mahdottoman paljon.

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Toi Boom Blox oli kyllä Wii:n huippupelejä. Oli Metroidin jälkeen heti seuraavana ostoslistalla :) Toivotaan että ei ole omena kauas puusta pudonnut. Heti ostoslistalle kun myyntiin tulee..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eemeli jätti kertomatta, mikä tossa uutisessa on kiinnostavaa. Siinä on vihdoin se palvelu jolla itse tehtyjä kenttiä laitetaan maailmalle ja etenkin ladataan maailmalta. Vaikka editori olikin järkyttävän kova jo ykkösessä, tommosten hilavitkuttimien säätäminen vei enemmän aikaa, kuin kaveripiiristä löytyy ja käteen jäi ehkä joku yks hätänen kokeilukenttä. Nyt niitä tulee määrättömästi. Ja voi kun tulis mukaan vielä se ykköseen kaavailtu, mutta lopulta leikattu headtracking. Niin, ja toivottavasti se käyttää sitä motion +:ssaa myös!

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Mitäs sille Spielbergin toiselle pelille kuuluu?