Borderlands 3: Director's Cut myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands 3: Director's Cut myöhästyy

13.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Borderlands 3: Director's Cut, Borderlands 3, Director's Cut, Gerabox Software, gearbox, lykkäys

Borderlands 3:n seuraava laajennus on joutunut kepeän lykkäyksen kohteeksi. Director's Cutiksi kutsuttu lisäri oli suunnitteilla alun perin ensi viikolle, mutta Gearboxin kotipaikka Teksasin aiemmin viime kuussa kohtaama talvimyrsky on ajanut kehittäjät siirtämään ilmestymistä huhtikuun 8. päivälle.

– Tiimimme jäsenet ja heidän perheensä ovat onneksi turvassa ja terveitä, mutta työmme Director's Cutin parissa joutui väistämättä katkaistuksi. Olemmekin vääjäämättä päättäneet siirtää julkaisupäivää varmistaaksemme, että tarjoamme parhaan mahdollisen kokemuksen, Gearboxilta kerrotaan.

Director's Cut kuuluu osaksi Borderlands 3:n toisen kausikortin antia ja tuo mukanaan niin uuden raid-pomotaistelun, murhamysteeriteemaisia tarinatehtäviä sekä tuoreita Vault Card -haasteita. Sitä edelsi aiemmin marraskuussa Designer's Cut, johon kuului osaksi niin tuore Arms Race -tila kuin uudet taitopuut kullekin hahmoluokalle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Halu pelata on kova, mutta niin pitkään aikaan en ole päässyt Sanctuary III:lle, etten tiedä toimiiko kadonneiden aseiden automaattikaan vieläkään. Kaverilla tätä bugia ei ollut.

Arvostan osavaltion suomalaisittain oikeaa kirjoitustapaa, kiitos Riepu.
Olin maassa vuosia sitten ja vasta viime syksynä aloitin kirjeenvaihdon siellä tapaamani iäkkään antiikkikauppiaspariskunnan kanssa. Viime kirjeessäni iloitsin Suomen talvesta, mutta eikö jo kohta pitänyt lähettää kortti perään pahoitellakseni tilannetta. Kirjeen kirjoittaminen on hidasta, ainakin minulla meni viimeksi kellonympärys. Joka tapauksessa en ole saanut heiltä enempää postia ja olen hiukan huolissani.

Nostoja