Borderlands 3 ei tarjoa alustojen välistä pelaamista alusta alkaen – tulossa "heti kun mahdollista" / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands 3 ei tarjoa alustojen välistä pelaamista alusta alkaen – tulossa "heti kun mahdollista"

16.07.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
1
Borderlands 3

Borderlands 3:en on huhuttu alustojen välistä pelaamista jo huhtikuusta alkaen, kun Microsoftin kaupan tuotetietoihin oli lipsahtanut merkintä ominaisuudesta. Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford on kuitenkin vahvistanut, että kyseistä ominaisuutta ei ole peliin tulossa ainakaan heti julkaisun yhteydessä.

Huhut saivat taas tuulta alleen Borderlands 3:n Twitter-tilin julkaistua linkin Celebration of Togetherness -livelähetykseen, joka käynnistyy myöhemmin tänään. Monet ajattelivat, että lähetyksessä olisi kyse alustojen välisen pelaamisen julkistuksesta, mutta Pitchford paljasti omassa twiitissään, että lähetyksessä paljastetaan jotain muuta. Hän kuitenkin totesi, että Gearbox ja sen yhteistyökumppanit ovat tuomassa alustojen välisen pelaamisen mukaan peliin heti, kun se vain on mahdollista.

Borderlands 3 julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 13. syyskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yhden kerran olisi ollut käsissä peli, johon olisin toivonut crossplaytä. Kyseessä oli Battlefield 1, jonka ostin eri konsolille kuin pelikaveri. Piti sitten vaihtaa peli toiselle konsolille. Ei olisi tarvinnut jos pystyisi pelaamaan kaverien kanssa vaikka olisi eri alustat alla.

Nostoja