Fortnitessa kelpaa paukutella taas tovin aikaa erikoistapahtuman merkeissä. Syyskuun 10. päivään asti pelin Battle Royale -puolella juhlistetaan Borderlands 3:n lähestyvää julkaisua niin muutamilla kosmeettisilla kuin pelillisillä lisäyksillä.

Suoraan räiskimiseen vaikuttavina muutoksina erikoistapahtuma on lisännyt Fortniteen uuden pelialueen sekä puolustautumiskranaatin. Shield Bubbleksi kutsuttu kranaatti luo pelimaailmaan 400 vahinkopistettä kestävän suojakuplan, jonka sisältä on mahdollista ampua lähestyviä uhkia.

Uusi alue on vuorostaan Paradise Palmsin läheisyyteen ilmestynyt aavikkokylä, joka on teemoitettu Borderlandsin Pandora-planeetan mukaan. Siellä pelaajat voivat kerryttää ylleen suojakilpiä, mikäli he eivät vain ota vahinkoa neljään sekuntiin.

Kosmeettisena esineinä peliin on lisätty vielä ilmaiseksi muun muassa Borderlands-aiheisia spray-maaleja sekä maksullinen Psycho Bundle -paketti. Sillä pelihahmonsa voi muuttaa Borderlands-vakiopahiksien joukkoon lukeutuvaksi Psychoksi, jonka voi lisäksi varustaa omalla Claptrap-lemmikillä.

Ohessa sisällölle omistettu traileri. Päivitykseen kuuluvia pienempiä yksittäisiä viilauksia ja korjauksia voi silmäillä Fortniten kotisivuilla julkaistun listan kautta.

Borderlands 3 julkaistaan 13. syyskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Fortnite (kotisivu)

Lisää luettavaa