Syyskuun 13. päivä kauppoihin ilmestynyt Borderlands 3 on yltänyt maailmalla reilun viiden miljoonan kappaleen toimituksiin, julkaisija 2K Games on vahvistanut.

2K:n mukaan viiden miljoonan raja meni tarkalleen ottaen rikki ensimmäisen viiden päivän sisällä, minkä avittamana peli on sen tähän asti nopeimmin kaupaksi käynyt pelijulkaisu. Esimerkiksi pc:llä yksikään sen aiempi peli ei ole yltänyt samassa aikaikkunassa Borderlands 3:n tulokseen. Pelin kerrotaan olleen myös 2K:n tähän asti eniten ennakkotilauksia kerännyt nimike.

Borderlands 3:n ostaneista pelaajista 70 prosenttia kerrotaan napannaan pelin digitaalisena. Mitä tulee Borderlands 2:n seitsemän vuoden takaiseen julkaisuun, kerrotaan kuluttajien ostaneen kolmososaa 50 prosenttia enemmän.

Julkaisumenestyksellä Borderlands on kohonnut kokonaisuudessaan miljardi dollaria takoneeksi nimikkeeksi. Järjestyksessään kyseessä on 2K:n toinen moiseen saavutukseen yltänyt sarja. Mitä ilmeisemmin apajille ehti sitä ennen vain koripallosarja NBA 2K.

Lähde: Take-Two

Lisää luettavaa