Borderlands 3:n virallinen julkistus lähestyy vääjäämättä.

Sarjan luoneen Gearboxin mukaan seuraava suuri Borderlands otetaan toden teolla työn alle heti studion ensi kuussa ilmestyvän Battleborn-areenaräiskinnän valmistuttua. Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford kuitenkin paljasti eilen PAX East -pelitapahtumassa järjestetyssä paneelissa, etteivät suunnitelmat ole aivan selvät edes studion sisällä.

– Emme edes tiedä, tulemmeko kutsumaan sitä tuolla nimellä. Kuka tietää, ehkä nimeämme sen Borderlands 4:ksi, Pitchford lohkaisi lavalla.

Paneelikeskustelun puitteissa vahvistettiin useamman Borderlands-veteraanin palaavan pelisarjan pariin. Uuden osan juonen kynäilee tällä kertaa studion luovana johtajana ja mekaanikko Scooterin äänenä tunnettu Mikey Neumann, ja pelin esteettisestä suunnasta vastaa myös Borderlands 2:n taiteellista prosessia ohjaillut Scott Kester.

– Tarinan ydin on se, että kaikki kuolevat järkyttävillä tavoilla, Neumann vitsaili.

Pitchford leikitteli paneelissa myös idealla Battleborn– ja Borderlands-maailmojen kohtaamisesta. Ilmeisesti Battleborn pursuaa jo piilotettuja, aikaisempiin Borderlandseihin viittaavia salaisuuksia, mutta ilmeisesti on mahdollista, että sen lisäsisältö tulee antamaan vihiä myös pelisarjan tulevaisuudesta. Mies ei voinut luvata lavalla ideoidensa toteutuvan, mutta kehotti faneja paneutumaan Battleborniin ajatuksella.

Gearbox ei vielä ole antanut seuraavalle Borderlandsille minkäänlaista julkaisupäiväarviota.

Lähde: Eurogamer, GameSpot

Lisää luettavaa