Borderlands 3 on valmis hyppäämään uusille alustoille – kehittäjät silmäilleet jo seuraavaa konsolisukupolvea

Ensi kuussa julkaistava Borderlands 3 saatetaan nähdä todennäköisesti myös seuraavan sukupolven konsoleilla.

16.8.2019 09:56

Gearboxin odotettu Borderlands 3 julkaistaan ensi kuussa nykyisille alustoille. Nyt kehittäjät ovat ilmoittaneet uusissa haastatteluissa, etteivät seuraavan sukupolven konsolitkaan ole suljettu pois vaihtoehdoista.

Pelin luova ohjaaja Paul Sage paljasti GamesRadar+:lle antamassaan haastattelussa, että studio on tutkinut mahdollisuuksia tuoda Borderlands 3 seuraavan sukupolven konsoleilla ja on asiasta innoissaan, mutta että ensin he aikovat keskittyä julkaisemaan tuotoksen nykyisillä alustoilla.

Moninpelin tuottajana toiminut Chris Brock mainitsi puolestaan erillisessä haastattelussa, että yksi syy, minkä takia pelimoottori vaihdettiin Unreal 4:ään, oli juuri pelin siirtämisen mahdollisuuden helppous alustalta toiselle.

– Kun teimme peliä tälle moottorille, meillä oli melko hyvä varmuus siitä, että jos tarvitsisimme tehdä pelin toiselle alustalle se luultavasti toimisi, koska suurin osa pelialustoista tukee Unrealia. Monet pelit tehdään Unrealille. Emme siis varsinaisesti miettineet, että ’siistiä, seuraavan sukupolven konsolit’, vaan pikemmin ’tämä pelimoottori pitää siitä huolen, käytetään sitä’, Brock kertoo.

Studio ei ole virallisesti julkistanut seuraavan sukupolven versioiden olevan jo kehitteillä.

Borderlands 3 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. syyskuuta.

Lähde: GamesRadar+, VG247

Lisää luettavaa