Borderlands 3 on villi kuin länsi kesäkuussa – lisäosa Bounty of Blood: A Fistful of Redemption päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands 3 on villi kuin länsi kesäkuussa – lisäosa Bounty of Blood: A Fistful of Redemption päivättiin

21.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Borderlands 3, Borderlands, Gearbox, Gearbox Software, Bounty of Blood: A Fistful of Redemption

Borderlands 3:ssa päästään uusien seikkailujen makuun taas kesäkuun 25. päivä. Tuloaan tekee pelin kolmas lisäsisältökampanja Bounty of Blood: A Fistful of Redemption, joka vie räiskijät seuraavaksi karulle Gehannan aavikkoplaneetalle villin lännen tunnelmissa.

Uusissa maisemissa pelaajille olisi tarkoitus esitellä joukko uusia hahmoja, joihin päästään syventymään vielä näiden ajatuksia kuvastavan kertoja avulla. Tarkoituksena olisi ennen kaikkea auttaa rakentamaan uudelleen Devil Riders -jengin terrorisoimaa Vestigen kylää, mistä palkitaan niin uudella kustomoitavalla liitopyörällä kuin villin lännen teemaan sopivalla aseituksella. Gehannan pinnalla käytettävissä on myös joukko erityisesineitä. Näillä vihollisia voi kääntää esimerkiksi väliaikaisesti puolelleen ja pomppia uusiin korkeuksiin.

Kesäkuun 4. päivä Bounty of Bloodia edeltää ilmainen gauntlet-tehtävä Takedown at the Guardian Breach. Lähitulevaisuudessa Borderlands 3:een matkaa vielä myös ainakin yksi maksullinen laajennus. Siitä ei tiedetä vielä kamalasti, mutta vihiä tulevasta on saatu oheisella taidekuvalla.

Lähde: Borderlands (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Aina Krieg-bandiitin tarina kiinnostaa, mikäli jälkimmäinen lisäri sellaisen kertoo.