Borderlands 3 on virallista – tältä näyttää julkistustraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands 3 on virallista – tältä näyttää julkistustraileri

28.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
24

Gearbox Software ja 2K Games ovat paljastaneet virallisesti Borderlands 3:n. Uuden pelin julkaisuyksityiskohdista ei ole vielä tietoa, mutta ensimmäisellä kunnon trailerilla piisaa kuitenkin jo runsaasti bongattavaa 

Viisi vuotta työn alla Borderlands 3 esittelee jälleen neljä uutta pelattavaa hahmoa sekä satunnaisgeneraation myötä yli "miljardi" erilaista asetta, joilla päästään leikkimään useammissakin vaihtelevissa ympäristössä ja taistelemaan tuoreita uhkia vastaan. Monet tutut hahmot tekevät yhtälailla kuitenkin paluun aina tietysti Claptraptia ja Tiny Tinaa myöten.

Lisätietoja pelistä on tarkoitus kuulla huhtikuun 3. päivä.

Yhdessä Borderlands 3:n kanssa Gearbox on lisäksi paljastanut, että alkuperäinen Borderlands ehostuu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Steam-käyttäjille Borderlands Game of the Year Editionilla. Huhtikuun 4. päivä julkaistava paketti ei vain viilaa peliä graafisesti, vaan ehostaa sitä myös esimerkiksi neljän pelaajan jaetulla ruudulla, uusilla aseilla, kultaisilla avaimilla ja perusnäkymässä asti tällä kertaa esillä olevalla pikkukartalla. Kaikki lisäsisältökin on tungettu mukaan.

Huhtikuun 3. päivä Borderlands: The Handsome Collection -kokoelmapaketti saa lisäksi ilmaisen Ultra HD -lisäsisältöpaketin, joka päivittää paketin tukemaan paremmin PlayStation 4 Pron ja Xbox One X:n tehoja. Borderlands 2 VR vuorostaan nappaa kaiken Borderlands 2:n lisäsisällön itselleen vielä ilmaisella päivityksellä.

Myös näistä on tarjolla trailerit alla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Aluksi pelkäsin, että kolmonen ottaisi liikaa vaikutteita uusista looter shootereista, mutta vanha tuttu Borderlands näyttää edelleen olevan tallessa.

Hyvää fanserviceä hahmojen osalta ja näyttää muutenkin lupaavalta!

Käyttäjän nakkihiiri kuva
nakkihiiri

Näyttää ihan samalta kuin 2 ja se sen jälkeinen. Uutta tais olla tuo pyörä? Graafisesti huono ja luultavasti räiskintä on samaa bulletspongejen lahtaamista. Ei jatkoon.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itsellä menee Borderlandsit melkeinpä samaan lokeroon kuin Destinyt ja Division. Puuduttavaa luotisienien ammuskelua. Silti se ensimmäinen jaksoi aikanaan jostain syystä kiinnostaa, joskin loppua kohden lähti mielenkiinto.

Näytti tosiaan about samalta kuin kakkonen.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Höh, taitaa olla tylsimmät Vault Hunterit tähän mennessä. Muuten näyttää ihan hyvälle, vaikka odotin hieman jotain kunnianhimoisempaa. Koko peli näyttää silkalta fanserviceltä, joka ei edes yritä tuoda mitään uutta pöytään.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Tosiaan itsekkin odotin visuaalisesti huomattavasti paremman näköistä pelieä 7 vuotta Borderlands 2:n jälkeen, mutta kieltämättä ulkoasu vaikuttaa varsin vanhentuneelta.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus zappah

Näytti tosiaan about samalta kuin kakkonen.

Itse olen tuhlannut Borderlands peleihin about 400-500 tuntia, mikä voi kuulostaa monelle aika paljolta. Pelissä on niin "loputtomasti" vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia minkä vuoksi olen pelien pariin palannut monen monta kertaa, mutta ne täytyy vain osata löytää ja hyödyntää, nopealla putkijuoksulla ne jää 99% huomaamatta. =)

Toivon mukaan BL1:n remasterissa on FOV ja virkistystaajuudeet kunnossa, järkyttävää yrittää pelata PC:llä jos ei tehnyt muutoksia pelin config-tiedostoihin.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Ja-huu! Ylitti kaikki odotukseni!

...Innostus laimeni toisella katselukerralla ja uusissa sankareissa ei kaikki saksaa. Sarjassa on kuitenkin osa-alueita joiden takia laitan sen monen muun pelin edelle.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Kaikin puolin tuttua ja turvallista menoa. Ainoa kohta jossa vähän nousi kulmakarvat oli kohdassa 1:40 näkyvä kyberpunk-kaupunki.

Ei yllätyksettömyydessä mitään pahaa ole. Faneille olo on varmasti kuin kotiin palaisi.

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Tuttua ja turvallista eli joskus menee hankintaa (varmaan kun tulee joku Goty yms paketti)

Käyttäjän HostileRaccoon kuva
HostileRaccoon
Lainaus Refloni

Ei yllätyksettömyydessä mitään pahaa ole. Faneille olo on varmasti kuin kotiin palaisi.

Todellakin!