Borderlands 3:n ensimmäinen laajennus päästää ryöstömatkalle – julkaisu vielä ennen joulua / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands 3:n ensimmäinen laajennus päästää ryöstömatkalle – julkaisu vielä ennen joulua

20.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Borderlands 3, Borderlands, Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, julkaisupäivä, 19. joulukuuta, DLC, Gearbox,

Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot on paljastunut Borderlands 3:n ensimmäiseksi maksulliseksi laajennukseksi. Ryöstöteemainen lisäosa lähettää taistelemaan uusia vihollisia vastaan Handsome Jackin vanhassa avaruuskasinossa, jossa piisaa löydettäväksi yhtälailla uusia legendaarisia aseita ja muita lisävarusteita.

Sisällön pelaaminen vaatii Borderlands 3:ssa Sanctuary III:n avaamista. Muuten lisärin vaikeuden pitäisi skaalautua käytössä olevien hahmojen tasojen mukaan.

Saataville Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot tuodaan 19. joulukuuta.

Laajennus on osa pelin 50 euron kausikorttia, johon on luvattu mukaan kaiken kaikkiaan neljä vastaavanlaista lisäsisältökampanjaa. Traileri tulevasta on nähtävissä alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Handsome Jackia lypsetään siis edelleen. Onko koko pelisarjassa tosiaan ollut vain yksi kunnollinen pahis?

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Mielipide kysymys tämä on enkä Pc-pelaajana ole vielä Bl3 pelannut nanosekunttiakaan mutta kiistatonta se on että Handsom Jack on pelisarjan parhaiten kirjoitettu pahis, 2. sijalla pitäisin Col. Hector Bl2 uusimmasta lisäristä.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Tämähän on hirveää! Jack oli vain yksi pahis, joka sai mitä ansaitsi, ja sittenkin hänestä tuli Borderlandsin kasvot Handsome Collectionista alkaen. No, jotka pitivät Tales of Borderlandsista, ostavat varmasti tämänkin.
Toisin kuin Moxxin entisestä aviomiehestä, kuulisin mieluummin hänen kolmannesta lapsestaan, varsinkin kun heistä sympaattisin piti kuolettaa pois sarjasta ennen kolmosta.

Kaikki Ms. Moxxi's Wedding Day Massacren jälkeen Gearboxilta julkaistu on ollut kuralietettä.

Ja mitä legendary-aseista. Mayhem moden aktivoituani joka toisesta roskakasastakin löytyy legendary. Aarrearkuista sen sijaan ei löydy enää mitään hyödyllistä.

Nostoja