Borderlands 3:n pääkampanja tarjoaa pelattavaa noin 35 tunniksi / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands 3:n pääkampanja tarjoaa pelattavaa noin 35 tunniksi

25.06.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Gearbox Softwaren syyskuussa julkaistavassa Borderlands 3:ssa riittää pelattavaa, jos pelin luovaan ohjaajaan on uskominen.

Paul Sage paljasti GamesBeatille antamassaan haastattelussa studion uutukaisen tarjoavan pelkän pääkampanjan osalta noin 35 tunniksi tekemistä. Tätä voi kuitenkin pitkittää tekemällä pelin lukuisia sivutehtäviä, joiden pitäisi tarjota pelattavaa tuntikausiksi lisää.

Kolmas osa sijoittuu joitain vuosia Handsome Jackin kuoleman ja Hyperionin kaatumisen jälkeen, kun vaarallista kulttia johtavat Calypson kaksoset lähtevät metsästämään tarunhohtoisten holvien voimia itselleen. Pelaajan ohjaamat holvinmetsästäjät lähetetään estämään sisaruksia, ja reissun aikana törmätään pelisarjasta tuttuihin hahmoihin sekä kokonaan uusiin tuttavuuksiin.

Borderlands 3 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. syyskuuta.

Lähde: GamesBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

eikö 35h räiskintäpeliksi ole vähän liikaa?

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus zerodaunholy

eikö 35h räiskintäpeliksi ole vähän liikaa?

Ei todellakaa ole..

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

35h tuntuu aika pitkälle tälläiselle pelille. Tuossa kakkosta pelailin ja alkoi se kymmenen tunnin kohdalla puuduttamaan jo.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

1100 tuntia itsellä mennyt kakkososaan kaikkine grindaamisineen, ihan hölmöilyynkin kun on koettanut saada vihollisia ärsyyntymään suuremmiksi muodoikseen (God-liath ja Vermivorous). En ole edes raaskinut pelata kaikilla hahmoilla loppuun.
Teen kaikki lisätehtävät pelin edetessä, joten ilman lisäosia olen siis "tehokkaampaan" pelaamiseen käyttänyt arviolta toistasataa tuntia.

Kakkosen viimeinen lisäri on oikein hyvä. Teemana on tällä kertaa suuhygienia..?
En voi kyllä täysin suositella pelisarjaa. Aikaisempaan luotisienikeskusteluun viitaten varsinkin korkeimmalla tasolla pelattaessa mielikuvituksellisistakin aseista katoaa kaikki ilo.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Borderlands on toki hieman sekoitus eri tyypin pelejä mutta lähimpänä se kai silti on räiskintöjä, jolloin kesto on turhan pitkä. Pääkampanja/tarinalinja voisi olla kymmenen tuntia ja vaikka tuplat kun tekee sivutouhut.

Käyttäjän -BB- kuva
-BB-

Jos pääkampanja on tosissaan 35h, niin true ja ultimate vault hunter modit eivät toivottavasti tee myös paluuta. 105h pelaamista yhdellä hahmolla ennen kuin pääsee grindaamaan parhaita kamoja kuulostaa päättömältä. Eipä tosin noita true ja ultimate modeja tulisi ikävä, kunhan saavat muuten hahmojen kehityksen ja grindauksen tasapainoon.