Borderlands 3:n tekeminen aloitetaan pian / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands 3:n tekeminen aloitetaan pian

26.01.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
1

Gearboxin isokiho Randy Pitchford kertoi PAX South -tapahtumassa, että Gearbox aloittaa pian kolmannen Borderlands-pelinsä tekemisen. Gearbox hakee myös tällä hetkellä työntekijöitä uuden Borderlandsin tekijätiimiin. Työläisiä tarvitaan monille eri pelin tekemisen osa-alueille kuten tuottajiksi, koodareiksi, suunnittelijoiksi ja taitelijoiksi

Randy Pitchford varmisti asian myöhemmin Twitterissä.

Vuonna 2009 Gearbox hankki oikeuden Borderworlds-nimen käyttöön. Tämä viittaisi siihen, että mikäli Gearbox saa esimerkiksi uuden konsolisukupolven raudasta tarpeeksi irti, seikkailu voisi levittäytyä vaikkapa useamman planeetan maaperälle.

Lähde: Destructoid.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jo on aikakin. Itse ostin GOTY:n ensimmäisestä ja jo se alkoi toistaa melkoisesti itseään vaikka olikin muutoin laadukasta ja hauskaa pelattavaa, erityisesti kavereiden kesken. Yksi DLC on vieläkin kesken. Toisen osankin voisi joskus ostaa jos siitä joku oikea täysi-versio joskus tulisi. Prequel voisi myös olla ihan jees mutta joka tapauksessa on vain hyvä että saisivat jotain tuoretta tähän sarjaan. Tosin ehkäpä se on vain joku Borderlands 2.5 Full HD.

Nostoja