Borderlands 3:ssa pingaillaan Apex Legendsin tapaan / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands 3:ssa pingaillaan Apex Legendsin tapaan

9.07.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Borderlands 3 -kehittäjä Gearbox on paljastanut lisätietoja odotetusta yhteistyöräiskintäpelistään.

Guardian Con -tapahtumassa esillä olleesta Borderlands 3:sta esiteltiin esimerkiksi pelisarjalle uutta pingaus-toimintoa. Apex Legends -verkkoräiskinnässä kiitosta kerännyt toiminto mahdollistaa pelitovereille viestimisen ja esimerkiksi vihollisten ja varusteiden osoittamisen napin painalluksella. Pingaustoimintoa esitellään alla näkyvällä videolla.

Borderlands 3:n käytettävyystoiminnot mahdollistavat lisäksi esimerkiksi Xbox Adaptive Controller -ohjaimen käytön ja painikkeiden säätämisen. Peli mahdollistaa myös kokemustasojen tasaamisen pelitovereiden kesken, jotta kaikentasoiset pelaajat voisivat pelata yhdessä.

Borderlands 3 julkaistaan 13. syyskuuta PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Miten tämä toimii sitten sen loot shearingin kanssa jos kaikilla on omat lootit niin mitä pingaat mappia tai vihollisia vai?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Gears of Warissakin on ainakin kolmosesta asti ollut vihollisten merkkaus periaatteessa pingaamalla (tähtäin vihun päälle ja napin painaminen, joka laittaa näkymään merkin vihun päälle omille tiimiläisille) ja on yksi parhaita ominaisuuksia. Harmi että ihmiset eivät tuota vain tunnu käyttävän ja itse ja oma party niitä ainoita usein, jotka tuota käyttääkin.

Apexissa tosiaan jopa pelin merkittävimpiä juttuja kun yhteistyö toimii ihan eri malliin jopa ilman mikkejä. Tarkempikin se on kuin sanoa "haulikon panoksia tuolla yläkerrassa vasemmalle minusta katsoen" tms.

PS. Borderlandissa tämä vaikuttaa vähän päälleliimatulta sen sijaan, että olisi paremmin/sulavammin peliin integroitu systeemi.