Borderlands kääntyy elokuvaksi maineikkaiden Marvel-tuottajien avulla / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands kääntyy elokuvaksi maineikkaiden Marvel-tuottajien avulla

28.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Gearbox Softwaren räiskintäpelisarja Borderlandista ollaan työstämässä elokuvaa. Projektin on ottanut työn alle Nälkäpeli-elokuvasarjasta tuttu Lionsgate, jolle leffan ovat tuottamassa Marvel Studiosia aikoinaan perustamassa ollut Avi Arad ja tämän poika Ari.

Borderlands-pelit eivät turhia pidättele itseään ja tarkoituksenamme onkin tehdä elokuva, joka mukailee tätä asennetta, joka on tehnyt Borderlandsista menestyksekkään megasarjan, Lionsgate-pomot Rob Friedman ja Patrick Wachsberger selittävät. 

Aradeista molemmat on kiinnitetty jo aiemmin tuottamaan myös esimerkiksi Unchartediin sekä Metal Gear Solidiin pohjautuvaa elokuvaa. Lionsgate vuorostaan on hivutellut itseään hiljattain lähemmäksi videopelipelejä suunnittelemalla Telltale Gamesin kanssa jonkinlaista uutta pelit ja television yhteen tuovaa "super show'ta".

Toistaiseksi vielä ei ole kerrottu, milloin Borderlands-elokuva on tarkoitus saada teattereihin. Myöskään mahdollisesta ohjaajasta, käsikirjoitustiimistä tai näyttelijöistä ei ole annettu viitteitä.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Hauska kuulla, että seikkailuja Pandora-planeetalta tullaan taas kertomaan jossain muodossa, vaikka vastuuhenkilöiden maineikkuus ei minkäänlaista vaikutusta teekään minuun pessimistiin. Gearboxille ovat nyt olleet ajankohtaisia ihan muut pelit kuin [uusi Borderlands] eikä BL-kirjojakaan ole enää julkaistu, joten kiva saada uutta.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Haistan flop flop flop...

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Tän tekee tyypit jotka tuottaa Uncharted ja Metal gear leffat. Mitäs piditte niistä leffoista?... Ai niin. Niitähän on tehty täs jo pieni ikuisuus. Ei taida mikään näistä nähä päivänvaloo ikinä.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Käyttäjän flimplay kuva
flimplay
Lainaus käyttäjältä Erik H.

Tässä parempaa odotellessa...

Hahhah, tuosta eivät varmaan paremmaksi edes pistä. :)

Nostoja