Borderlands-kehittäjät esittelivät uusia jippojaan – tältä näyttää Battleborn / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands-kehittäjät esittelivät uusia jippojaan – tältä näyttää Battleborn

27.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Gearbox Software on tuonut julki noin 20 minuutin edestä tuoretta pelikuvaa uudesta Batteborn-pelistään. Videolla nähtävä materiaali on peräisin demosta, joka oli näytillä viime viikon E3-messuilla.

Videollaan Gearbox on keskittynyt esittelemään Battlebornin tarinatilaa tarjoten silmäyksen sen tukemaan viiden pelaajan yhteistyöpeluuseen. Sen ohella siis, että pelin tarinan rakenteesta saadaan jälleen hieman vihiä, pyritään videon kautta katsojille myös tekemään selväksi, miten erilaisia Battlebornen taistelijat ovat toisiinsa nähden.

Kaiken kaikkiaan Battlebornin on tarkoitus sisältää saapuessaan 25 erilaista hahmoa. Yhdestä viiteen pelaajaa tukevan tarinatilan ohella pelistä tulee löytymään myös kilpailullinen moninpelipuoli. Luvassa ei pitäisi olla myöskään mitään erityisen tavanomaista verkkoräiskintää, vaan toimintaansa Battleborn yrittää piristää hieman Dota-henkisillä elementeillä, kuten pelialueita asuttavilla tekoälyhahmoilla.

Niin pc:lle, PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin kehitteillä oleva Battleborn on tarkoitus julkaista tulevan talven aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.