Borderlands-kehittäjien uusi toimintaeepos ottaakin kuukausilla takapakkia / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands-kehittäjien uusi toimintaeepos ottaakin kuukausilla takapakkia

6.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Gearbox Softwaren seuraava ensimmäisen persoonan toimintapeli Battleborn myöhästyy. Helmikuun alunperin tähdätyn pelin maailmanlaajuinen julkaisupäivä on nyt 3. toukokuuta, sillä kehittäjät ovat kokeneet parhaaksi viimeistellä tuotostaan vielä hieman suunniteltua pidempään.

Merkittävän vaikutuksen päätöksen suhteen näyttää tehneen pelistä hiljattain järjestetty suljettu yleisötesti. Erityisesti Gearboxia tuntuu kiinnostavan vielä ainakin pelin yhteistyöhön ja kilpailulliseen pelaamiseen keskittyvien ominaisuuksien hionta, mitkä selvästi vaikuttaisivatkin olevan pelin keskeisimmät osa-alueet.

Pelaaja-lehti kävi hiljattain tutustumassa peliin Lontoossa. Ennakkotunnelmia siitä voi lukaista tästä pelikuvavideon kera.

Lähde: Battleborn (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En nyt kritisoi Pelaajan porukkaa tai muutenkaan pelialan toimittajia mutta olipa tässäkin taas hassu uutinen. Kuva vie artikkelista kaksi kertaa tekstin verran ja ei liity asiaan muuten kuin sen kautta, että on aiheen mukaisesta pelistä.

Typerryttävimmät hetket olen kuitenkin kokenut vähemmän yllättäen iltapäivälehtien uutisissa: kerran jopa otsikko oli pitempi kuin itse uutisteksti.

Ja mikäkö tämän pointti on? En minä tiedä, tuli vain mieleen ja on tämä nettiuutisointi jännää. Ei sillä että tässä uutisessa olisi edes mahdollisuutta kauheasti enemmän juttua paisuttaa tai että se olisi edes järkevää. Mieluummin jopa näin. Tämä nyt jostain syystä rupesi hieman huvittamaan kun vertaa perinteisempään lehdistöön. Vaikkakin ehkä tämä on nimenomaan verrattavissa niihin pienempiin juttuihin lehtien laidalla.

Se mikä samankaltaisessa hommassa (täytetään lyhyttä artikkelia kuvilla tms.) taas on välillä hieman ärsyttänyt, on se, että joskus sama traileri on ollut upotettuna peliin liittyviin (eri) uutisiin kolmessa uutisessa peräkkäin. Ehkä pelkkä linkki aiempaan uutiseen tai traileriin sanoilla "katso myös aiemmin ilmestynyt traileri" olisi riittänyt. Toki omakin ongelma tämä on jos ei muista että on jo videon aiemmin katsonut.

Nostoja