Borderlands-räiskijöitä odottaa seuraavaksi robottihulluus / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands-räiskijöitä odottaa seuraavaksi robottihulluus

9.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Borderlands: The Pre-Sequelin neljännen lisäsisältöpaketin julkaisupäivä on vahvistunut. Maaliskuun 24. päivästä alkaen pelaajia odottaa seikkailu nimeltä Claptastic Voyage, joka tuo Pre-Sequelin tarinaa aina vain lähemmäksi Borderlands 2:n tapahtumia.

Claptastic Voyagessa pelaajat passitetaan räiskimään tällä kertaa maailman synkimpään mahdollisimpaan kolkkaan eli Claptrap-robotin mieleen. Sieltä tarkoituksena olisi löytää Handsome Jackia varten jonkinlainen mysteerinen esine, jonka joku on jostain syystä ujuttanut osaksi Claptrapin lähdekoodia. Tehdäkseen matkasta mielenkiintoisen laajentaa seikkailu samalla myös pelin tasokattoa aina leveliin 70 asti. 

Yksinään ostettuna Claptastic Voyage tulee kustantamaan kymmenisen euroa. Se on toki myös viimeinen osa The Pre-Sequelin noin 30 euron kausikorttia.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Pikkuveljen kanssa on tullut hakattua kakkosta ihan mielettömiä määriä parin viimeviikon aikana. Jahka siitä on DLC't läpi niin täytyypä siirtyä tämän kimppuun.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Oskulock

Pikkuveljen kanssa on tullut hakattua kakkosta ihan mielettömiä määriä parin viimeviikon aikana. Jahka siitä on DLC't läpi niin täytyypä siirtyä tämän kimppuun.

Mielettömiä määriä sitä varmaan täytyykin hakata että tulee kaikki DLC:t pelattua. Omalla peliporukalla yhä ainakin yksi DLC pelaamatta ensimmäisestä Borderlandista. Alkoi peli hieman toistamaan itseään, joten ei vain into riittänyt.

Voisi kyllä nyt ehdotella josko kävisi pelailemassa loppuun sen niin voisi alkaa odottamaan mahdollista oikeaa GOTY-versiota Borderlands kahdesta.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock
Lainaus käyttäjältä zappah

-snip-

Itse hankin ykkösen jo julkaisun aikaan ja olen tähän päivään mennessä aloittanut kyseisen pelin noin 5 kertaa alusta asti siinä toivossa että jaksaisin vetää edes pääpelin läpi. (DLC:t tuli siihenkin hankittua myöhemmin.) Ei ole onnistunut eikä tule onnistumaan, löydän pelin ihan käsittämättömän itseään toistavaksi.

Kakkonen taas tuli aloitettua viikko sitten ja tänään meni läpi viimeinen sisältöpaketeista, henkilökohtaisesti olenkin sitä mieltä että ykkösen voisi suoraan jättää välistä ja aloittaa kakkosesta lukemalla vaikka ensimmäisen pelin spoilerit wikistä tai vastaavaa. Mitä nyt vähän kerkesin Pre-Sequelia tänään kokeilla niin vaikutti myös erittäin mielenkiintoiselta, ainakin ympäristönä siinä pelissä mennään ihan eri sfääreissä kuin Pandoran tylsillä aavikoilla.

Edit: Ja tosiaan PC versioista kyse, ykkösen porttaushan on ihan legendaarisen surkea. Joten sekin on saattanut vaikuttaa tuohon.