Borderlands saapuu Xbox Onelle ja PS4:lle komeassa kokoelmapaketissa – ja 400 dollarin erikoisversiolla / Uutiset / pelaaja.fi

Borderlands saapuu Xbox Onelle ja PS4:lle komeassa kokoelmapaketissa – ja 400 dollarin erikoisversiolla

20.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
23

2K Games on tuomassa kaksi viimeisintä Borderlands -pääsarjan osaa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelit saadaan Euroopassa uusille alustoille osana Borderlands: The Handsome Collection -kokoelmapakettia maaliskuun 27. päivä.

Normaalisti moin 60 euron hintaisessa The Handsome Collectionissa sekä Borderlands 2 että Borderlands: The Pre-Sequel on ehostettu aiempaa näyttävämpään kuosiin, minkä lisäksi kummatkin peleistä tukevat nyt myös neljälle pelaajalle suunniteltua jaetun ruudun moninpeliä. Tekemisenkään ei pitäisi peleissä loppua heti kesken, sillä mukaan niihin on sullottu kaikki se lisäsisältö, joka on saatu peleihin maaliskuun loppuun mennessä.

Halutessaan uusiin Borderlands-versioihin voi siirtää lisäksi myös vanhat tallennuksensa. Tämä tosin vaatii sen, että PlayStationilla pelanneet jatkavat räiskettä PlayStationilla ja Xbox-pelaajat Xboxilla.

Mikäli keräily kiinnostaa, saadaan The Handsome Collectionista kauppoihin myös erikoisversio, jota 2K on aikeissa tuottaa vain 5 000 kappaletta. Erikoisversiolle kertyyy hintaa Amerikassa noin 400 dollarin verran, joten täällä päin se kustantanee lähemmäs 400 euroa. Se sisältää itse Borderlands-kokoelman ohella radio-ohjattavan Claptrap-robotin, metallikannet ja 12 litografi-korttia.

Lähde: Take-Two

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

No höh.. pettymys.. jää ostamatta! koska paras BL jää pois :(

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

No ei ihme ettei The Pre-Sequel! tullut alunperin PS4/XbOne... Selvästi oli jo aikeissa tällainen Collection. Ja BL2 pakkosyötetään mukana (ei sillä että siinä mitään vikaa olisi). Ja tosiaan BL1 puuttuminen ihmetyttää.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Normi versio menee ostoon jossakin vaiheessa, mutta CE saa jäädä kauppaan :).

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

RemasterConsoles 4 and One.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

>Collection
>Koko sarjan paras ja merkittävin osa puuttuu

Ei jatkoon. (Tähän joku hauska next-gen meemi)

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Spessuedition olisi kiva, jotta voisi tuon Claptrapin vihdoin potkia klommoille. Jää kyllä tämä ei niin komia kokoelma hommaamatta, kun ei olla vaivauduttu pistämään ensimmäistä osaa mukaan.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Miksi ihmiset suuttuu, että ei ole Borderlands ykköstä. Se oli, kun pelasin aika kakka. Kakkosta jaksoin jopa pelata 20h.
Ja eikse ykkönen ollut tulossa erikseen muistaakseni?

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

oorrait, jos split-screenissä äfpeeässät kohillaan niin varmasti tulee hankittua.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Miksi ihmiset suuttuu, että ei ole Borderlands ykköstä. Se oli, kun pelasin aika kakka. Kakkosta jaksoin jopa pelata 20h.
Ja eikse ykkönen ollut tulossa erikseen muistaakseni?

Juu, sun mielipitees on kaikkien mielipide.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Täältä löytyy toinen, joka ei fanittanut sitä ensimmäistä osaa, vaikka kakkosta tuli pelattua kyllästymiseen asti. Varmaan tulee tuo hankittua, koska Pre-Sequel on itsellä pelaamatta.

Nostoja