Borderlands saapuu Xbox Onelle ja PS4:lle komeassa kokoelmapaketissa – ja 400 dollarin erikoisversiolla

Kaksi viimeisintä Borderlands-peliä kääriytyvät yhteen komeaan pakettiin PS4:ää ja Xbox Onea varten.

20.1.2015 13:58

2K Games on tuomassa kaksi viimeisintä Borderlands -pääsarjan osaa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelit saadaan Euroopassa uusille alustoille osana Borderlands: The Handsome Collection -kokoelmapakettia maaliskuun 27. päivä.

Normaalisti moin 60 euron hintaisessa The Handsome Collectionissa sekä Borderlands 2 että Borderlands: The Pre-Sequel on ehostettu aiempaa näyttävämpään kuosiin, minkä lisäksi kummatkin peleistä tukevat nyt myös neljälle pelaajalle suunniteltua jaetun ruudun moninpeliä. Tekemisenkään ei pitäisi peleissä loppua heti kesken, sillä mukaan niihin on sullottu kaikki se lisäsisältö, joka on saatu peleihin maaliskuun loppuun mennessä.

Halutessaan uusiin Borderlands-versioihin voi siirtää lisäksi myös vanhat tallennuksensa. Tämä tosin vaatii sen, että PlayStationilla pelanneet jatkavat räiskettä PlayStationilla ja Xbox-pelaajat Xboxilla.

Mikäli keräily kiinnostaa, saadaan The Handsome Collectionista kauppoihin myös erikoisversio, jota 2K on aikeissa tuottaa vain 5 000 kappaletta. Erikoisversiolle kertyyy hintaa Amerikassa noin 400 dollarin verran, joten täällä päin se kustantanee lähemmäs 400 euroa. Se sisältää itse Borderlands-kokoelman ohella radio-ohjattavan Claptrap-robotin, metallikannet ja 12 litografi-korttia.

Lähde: Take-Two

Lisää luettavaa