Bowsette jää faniunelmaksi: Nintendo linjasi suosikkihahmon ulos Mario-kaanonista

Bowsette jää ulos Mario-universumista

6.1.2019 11:07

Viime vuonna ilmiöksi noussut fanihahmo Bowsette on linjattu vähin äänin ulos virallisesta Super Mario -universumista.

Hamo sai syntynsä viime syksynä New Super Mario Bros. U Deluxe -pelin julkistuksen myötä. Peli esitteli Marion-maailmaan uutena esineenä superkruunun, jonka nappaamalla Toadette-hahmo pystyi muuttumaan prinsessa Peachin kaltaiseksi Peachetteksi. Twitter-käyttäjä ayyk92 alkoikin nopeasti pohtia, mitä kävisi, jos Bowser pääsisi myös kruunuun käsiksi, ja pian internet räjähtikin täyteen Bowsette-aiheista fanitaidetta.

Nintendo on nyt linjannut Super Mario U Deluxen virallisilla sivuilla, ettei kukaan muu kuin Toadette voi käyttää hyödykseen superkruunua. Mielenkiintoisena yksityiskohtana pelin kotisivut eivät lopeta kuvausta pelkästään vain tähän, vaan pahoittelevat asiasta vielä kaikista mahdollisista hahmoista Marion velipoika Luigia.

Luigi on tunnetusti sonnustautunut Peachin hameeseen aikoinaan muun muassa roolipeli Mario & Luigi: Superstar Sagassa, joten mitenkään täysin tyhjästä Nintendo sivumaininta ei ole tullut. 90-luvulla Suomen Nintendo-lehdessäkin nähdyssä Super Mario Adventures -sarjakuvassa tämä pääsi myös naamioitumaan hetkeksi Peachiksi ja ilmaisi tuolloin hiljalleen tykästyvänsä operaation vaatimaan asusteeseen. Kenties Luigin ristiinpukeutumisseikkailut eivät ole vielä ohi?

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa