Braben: Halo 3 ja BioShock eivät ole uutta sukupolvea! / Uutiset / pelaaja.fi

Braben: Halo 3 ja BioShock eivät ole uutta sukupolvea!

11.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
49

Frontier Developmentsin johtaja David Braben ei pidä Halo 3:a tai BioShockia hyvinä näytteinä siitä, mitä uuden sukupolven tekniikalla saadaan aikaan.
Vaikka Braben tykkäsi kovasti BioShockin tunnelmasta, hänen mielestään Frontierin uusi projekti, The Outsider, edustaa enemmän sitä, mitä uuden sukupolven laitteilla on mahdollista tehdä. BioShock oli Brabenin mielestä hyvin toteutettu kokonaisuus, muttei pelattavuudeltaan uutta sukupolvea.
Braben pitää myös Halo 3:a hauskana pelinä pelata, mutta myös samalla pettymyksenä, sillä peli ei ole pelattavuudeltaan paljoakaan kakkososaa kummallisempi.

Braben uskoo, että hänen tiiminsä kehittämä Outsider on toista maata ja näyttää, miltä uuden sukupolven pelin pitää tuntua. Frontierin pelistä kerrottiin ensimmäisen kerran 2005 ja sen luvattiin tuovan samanlaista vapautta kuin Brabenin legendaarinen Elite-klassikko. Outsiderista ei ole toistaiseksi muita yksityiskohtia kerrottavana. Pelistä ei ole kuultu ihmeemmin mitään kahteen vuoteen eikä edes ole varmaa, mille alustoille sitä ollaan kehittämässä.

Brabenin tiimi on kehittänyt muun muassa muutamia Rollercoaster Tycoon -osia sekä PS2:n omaperäisen Dog's Lifen.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ukko puhuu asiaa, luo myös samalla suuria odotuksia omaa peliä kohtaan, paras on myös lunastaa ne!!!!!

Käyttäjän jones kuva
jones

Jep.. kyllähän pelit näyttävät todella hienoilta ja kyllä ne sen varran kovia on ettei vanhoilla koneilla oltaisi päästy lähellekkään.. Mutta nykyään koneet ovat jo niin tehokkaita että niillä tullaan saamaan vieläkin kovempaa tulosta.. eihän sitä heti pysty kukaan sanomaan mihin nuo todellisuudessa pystyy mutta uskon että matkaa on vielä huipulle ja paljon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tottahan se on, mutta sanonpa vaan: sanoista teoiksi!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos vapaus on uutta sukupolvea niin rogueliket ovat kaupallisia pelejä vuosituhansia edellä... Olisihan sitä kiva saada jotain Eliten tasoista tänäpäivänä. Elitellä tosin ei oikein ole kilpailijoita, paitsi ehkä EVEO, mutta sekin jää kauaksi taakse. Vapaus olisi kyllä ihan kiva, mutta konsolit rajoittavat kehitystä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika kovaa puhetta. Toki Dog's Life antoi vähintäänkin... no uuden näkökulman.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Voisi herra myös valoittaa sitä, että miten hän määrittelee uuden sukupolven. Hänen tiiminsä Outsider on nähtävästi uutta sukupolvea, mutta tuskin kovin moni E3 messujen ja tiimin ulkopuolella on sitä päässyt todistamaan

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Kaikki kunnia Eliten isälle, mutta alkaa vähän ihmetyttämään nämä vanhat legendat, jotka haukkuavat kaikkia uusia hyviä pelejä mutta siinä sivussa kehuvat omia tulevia tuotoksiaan vallankumouksellisiksi. Vähän samantyylistä selitty myös Molyneux äskettäin...Enemmän näyttöjä, vähemmän puhetta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Siis meidänhän pelit on sitä todellista UUTTA SUKUPOLVEA eikä nuo toiset osaa mitään."

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti herra perustelee myös, miksi juuri hänen pelinsä on uutta sukupolvea. Tosta ei kyllä minulle selvinnyt mitään konkreettista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pidän Halosta, ja pitäisin varmaan BioSchockistakin jos pelaisin sitä, mutta olen aivan samaa mieltä tyypin kanssa. Seuraava sukupolvi pitäisi näkyä pelattavuudessakin, eikä vain paremman realismin tuomassa tunnelmassa.