Bravely Default II paljastui Nintendo Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Bravely Default II paljastui Nintendo Switchille

13.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Bravely Default II, Bravely Default, Square Enix, Nintendo, JRPG, 2020

3DS:ltä tuttu roolipelisarja Bravely Default suuntaa seuraavaksi Switchille. Square Enix ja Nintendo vahvistivat The Game Awards -tapahtumassa, että vuoden 2020 aikana kaupoissa nähdään vielä Bravelu Default II.

Pelin pitäisi olla työn alla samoilla kehittäjillä, jotka vastasivat niin sarjan edellisosien kuin Octopath Travelerinkin tekemisestä. Yksityiskohdat pelistä ovat vielä vähäisiä, joten tiedossa ei vielä ole, miten isoa muutosta nimeen mukaan heitetty numero voi sarjalle esimerkiksi tarkoittaa. Olettaa kuitenkin voisi, että myös uusin peli kumartaisi ainakin jollain tavalla klassisten japanilaisroolipelien suutaan.

Julkistustrailerilla tutustua voi pikaisesti Bravely Default II:n maailmaan ja taidettyliin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Tämäpä oli iloinen yllätys! Ykkönen oli helposti parhaita perinteisiä japsiropeja aikoihin loppupuolen toistosta huolimatta! Bravely Second oli heikompi, mutta silti mainio peli sekin. Vähän ihmetyttää tosin miksei tämä kanna nimeä Bravely Third? Second kuitenkin jatkoi suoraan ekan tarinaa 🤔 tai ehkä tämä on sitten Final Fantasy tyyliin että ei liity tarinallisesti aiempiin mitenkään

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

^ Uudet hahmot ja maailma.
"Expect an exciting new story, a brand-new world, and new Heroes of Light in this successor to the original Bravely Default."

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eihän tehoilla tunnu Nintendo-pelaajille olevan merkitystä niin olisi voinut pysyä siellä 3DS:llä.

Käyttäjän Latonimo kuva
Latonimo

On tehoilla merkitystä! Tää näyttää nyt tosi hienolta! Switch on tehokkain taskukonsoli, eikös?