Bright Fallsin mainostaulut uudistuvat – Alan Wake Remasteredissa ei nähdä alkuperäisen klassikon tuotesijoittelua / Uutiset / pelaaja.fi

Bright Fallsin mainostaulut uudistuvat – Alan Wake Remasteredissa ei nähdä alkuperäisen klassikon tuotesijoittelua

13.09.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
Alan Wake Remastered, Remedy

Alan Wake Remasteredissa ei tulla näkemään kaikkea sitä tuotesijoittelua, joka täytti alkuperäisen pelin maailman.

Vuoden 2010 Alan Wakessa oli paljon tarkasti brändättyjä esineitä, kuten Verizonin mainostauluja sekä Energizerin taskulamppuja ja akkuja. Alan Wake Remasteredin PR-edustaja on kertonut, ettei lokakuussa julkaistava peli tuo takaisin mitään vanhassa pelissä nähtyjä tuotemerkkejä.

Brändisopimukset ovat vanhentuneet niin Verizonin, Energizerin, Fordin ja Lincolnin kuin muidenkin tuotemerkkien kanssa. Alkuperäisen pelin mainokset korvataan yleisellä Alan Wake -universumin brändäyksellä. Musiikki ja TV-ohjelmat säilyvät kuitenkin samoina.

Alan Wake Remastered julkaistaan 5. lokakuuta Xbox Onella, Xbox Seriesillä, PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä ja pc:llä Epic Games Storen kautta.

Lähde: Screen Rant

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Periaatteessa voisi hommata pelin jos hinta on sopiva, eli maksimissaan 30 euroa. Oli hyvä peli aikaaan 360llä ja suhteellisen vasta tuli pelattua tietokoneella jossa reson sai kuitenkin pumpattua jo korkealle. Tietty jonkun verran ulkoasu ehostuu, mutta näkee sitten lopulta että jaksaako ostaa uudestaan vai pelaanko uudestaan koneella kun mieli tekee.
Enemmän toivon tämän remasterin olevan sitä varten että ovat tekemässä ALan Wake 2 niin tällä saa sitten lisää pelaajia alkuperäisen pelin pariin ennen toista osaa.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Aromit

Periaatteessa voisi hommata pelin jos hinta on sopiva, eli maksimissaan 30 euroa.

30 euroahan tuo maksaa.

Nostoja