Briteille molemmat versiot PS3:sta / Uutiset / pelaaja.fi

Briteille molemmat versiot PS3:sta

21.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
17

Joskus aikaisemmin spekulointiin, päätyvätkö molemmat versiot PlayStation 3:sta Ison-Britannian markkinoille. Nyt näyttää siltä, että asia on näin, joskaan heti alkuun kuluttajilla ei ole vaihtoehtoja.

PlayStation 3:n 20 gigatavun kiintolevyllä varustettu ”edullisempi” versio tulee siis sekin mitä suurimmalla todennäköisyydellä myyntiin. Alun perin oli puhetta, ettei Sony julkaise Isossa-Britanniassa kuin 60-gigaisen luksusversion laitteesta, mutta jälleenmyyjien ja kuluttajien kanssa käydyt keskustelut ovat vaikuttaneet asiaan.

Sonyn paikallisen edustajan, David Wilsonin, mukaan yhtiö kertoo lisää julkaisusuunnitelmasta ”seuraavan parin-kolmen viikon kuluttua”.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oce-ot kuva
Oce-ot

Näköjään taas laatukommentaattoreita asialla :/
PS3 on kyllä erittäin kelpo laite, mutta juuri hinta on minulle ja varmasti monille muillekin kynnyskysymys. Laatu maksaa, ja jos on varaa laittaa pelikonsoliin 500e, niin varmasti lisäsatanen ei siinä paljoa enää paina. Eli "edullisempi" bulkkiversio on aika tarpeeton vaihtoehto.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika hassua että nyt se konsoli maksaa liikaa. Eikös PS2 maksanut kanssa noin 500€ ja kyllä se silti ihan hyvin kaupaksi kävi.

Käyttäjän haisku kuva
haisku

"Aika hassua että nyt se konsoli maksaa liikaa. Eikös PS2 maksanut kanssa noin 500€ ja kyllä se silti ihan hyvin kaupaksi kävi."

Julkaisuhinta oli 399 dollaria ja hinta laski vielä 100 dollarilla n. vuosi julkaisun jälkeen.

Käyttäjän haisku kuva
haisku

Äh tarkistin asian, Suomessa tuo hinta oli julkaisussa 500€, mutta muualla maailmassa halvempi. Mutta jos tulee samanhintaiset Suomi-lisät tuohon niin huh huh.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jep ps2 saatto ollaki 500euroa hinnaltan mut ps3 onkin 650euroa niin on siinä aika iso ero ja muutenkin nyt euro tuntuukin nykyään suuremmalta rahalta kun silloin ps2 julkaisun aikaan kun vielä markka oli juuri vaihtunut yms.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Mitä merkitsee "lordi-ateena-2006" uutisen osoitteessa? Onkos Pelaajan toimituksella salainen Lordin piilomainostuskampanja, vai tuoko se maagisia voimia?

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Miksi ihmiset, kun puhuvat PS3:sta, puhuvat aina 650€:n bundlesta? Se normaali paketti on 550€. Ei, tämä ei ole sama asia kuin 360:n Coren ja Premiumin kanssa, sillä 360:n coresta puuttui tärkeä kiintolevy (et voi tallentaa, et voi tietääkseni käyttää Livea ja latausajat ovat tuskallisia) ja on langallinen ohjain (vaikka sinänsä langallinen on kyllä parempi. Langaton+akkulaturikit=kallista. PS3:n ohjaimeen ostetaan tietääkseni vain yksi johto jolla voi ladata kaikkia ohjaimia). PS3 "Core" pyörittää pelejä täysin samaan malliin kuin PS3 "Premiumikin". HDMI:tä ei tarvita vielä pitkään aikaan (plus kuinka monella edes on HDTV?) ja muistikorttislotti on vain niille tärkeä jotka haluavat kanniskella savetuksia paikasta toiseen pienessä koossa. Itselleni, WiFi, HDMI ja muistikorttislotti on turhia, kuten monelle muullekin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mael Duin: Totta.

Käyttäjän Doinkki kuva
Doinkki

Jatkan laadukasta kommentointia: Lol

"...heti alkuun kuluttajilla ei ole vaihtoehtoja." Ylläri :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

rahan arvokin on toki muuttunut tuosta PS2:n julkaisusta, joten kuinkakohan paljon se $399 olisi nykypäivänä? ja paljonkos laite maksoi aikoinaan kun se Suomessa kauppohin rykäistiin? siihen vielä pieni muutos, kun tosiaan rahakin menettää arvoaan....

laskekaapa Xbox-fanittajat myös paljon X360 tulisi maksamaan vastaavilla herkuilla.