Brittilähteet: Call of Duty: Vanguardin julkaisuviikko oli pelisarjan heikoin 14 vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

Brittilähteet: Call of Duty: Vanguardin julkaisuviikko oli pelisarjan heikoin 14 vuoteen

15.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Brittilähteet: Call of Duty: Vanguardin julkaisuviikko oli pelisarjan heikoin 14 vuoteen

Call of Duty: Vanguardin julkaisu on ollut yksi pelisarjan heikoimmista pitkään aikaan, Isosta-Britanniasta saadut tiedot paljastavat.

Gamesindustry.biz -sivuston raportoimin tuoreiden myyntilukujen mukaan Call of Duty: Vanguardin myynnit laskivat viime vuoden Call of Duty: Black Ops Cold Wariin verrattuna 26 % fyysisten kopioiden ja 44 % digitaalisten latausten osalta. VGC taas kertoo saaneensa omista lähteistään tiedon, jonka mukaan Call of Duty: Vanguard olisi pelisarjan heikoimmin avausviikollaan menestynyt julkaisu sitten 14 vuoden takaisen Call of Duty 4: Modern Warfaren.

Vaikka myyntiluvut vaikuttavat pelisarjan valossa heikolta, on Call of Duty: Vanguard siitä huolimatta yksi vuoden myydyimmistä peleistä. Vanguardin kerrotaan yltäneen briteissä kuluvan vuoden toiseksi myydyimmäksi julkaisuksi FIFA 22:n jälkeen.

Lähde: Gamesindustry, VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Kylläpäs nämä "copy-paste" teokset myyvät hyvin.
Monet pelaajat kritisoineet sitä kuinka kaoottisia nämä uusimmat CoD:t ja BF:t ovat, tavallaan annetaan pelaajille keskinkertaiset kentät että pääsevät grindaamaan tasoja aseisiin.
Ei sillä etteikö vanhoissa peleissä olisi ollut omia ongelmiaan mutta kyllä jopa Modern Warfare 2:ssa on paremmat kartat kuin missään uusimmassa sarjan pelissä.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Niin eipä kait nämä uutuudet mitään järisyttäviä ole olleet, itse pidän CoD 2 ja CoD 4 (mw) parhaina ja nämä kaksi muuta hyvää BO ja WWII eivät olleet pahoja..aw yms eivät ole kyllä omalla listalla alkuunkaan.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No onhan se selvää että jossain kohtaa mielenkiinto laskee, etenkin kun Warzone taitaa ilmaispelinä kelvata suurimmalle osalle CoD faneista tänäpäivänä vallan mainiosti. Toisekseen ei taida moniakaan tänä päivänä enää 2.maailmansota kiinnostaa vaan kyllä sarjan fanit selkeästi haluavat sitä modernimpaa sotaa tai kylmän sodan teemaa.

Ehkä Activisionin olisi pikkuhiljaa syytä miettiä riittäisikö kenties joka 2.vuotinen julkaisu? Toisaalta jos Vanguard on heikohkoista luvuista huolimatta yksi 2021 vuoden myydympiä pelejä niin tuskin muutosta on luvassa

Nostoja