Brittipelilehti povaa: Jatkoa luvassa Call of Duty: Ghostsille / Uutiset / pelaaja.fi

Brittipelilehti povaa: Jatkoa luvassa Call of Duty: Ghostsille

29.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
14
Brittipelilehti povaa: Jatkoa luvassa Call of Duty: Ghostsille

Seuraavasta Call of Dutysta on mahdollisesti saatu uutta vihiä.

Tuoreimman tietovuodon erottaa tavanomaisista huhuista se, että vinkki on peräisin pitkäikäisen, arvostetun brittipelilehti gamesTM:n sivuilta. Lehden helmikuun numeron kansijuttu pitää sisällään toimituksen vuoden odotetuimpien pelien listan, ja aivan artikkelin kärjessä näyttäisi keikkuvan Infinity Wardin Call of Duty: Ghosts 2.

Vaikka tiedossa on, että Infinity Ward todella kehittää tänä vuonna ilmestyvää Call of Dutya, studio itse ei ole vielä vahvistanut palaavansa parin vuoden takaisen Ghosts-konseptinsa pariin. gamesTM kuitenkin esittää sarjan paluun pitkälti tosiasiana, vaikka studio tunnetaan Ghostsin ohella muun muassa myös Modern Warfaren luojana. 


On kuitenkin mahdotonta päätellä, tietääkö lehti Infinity Wardin puuhista pelaajakansaa enemmän, vai tehdäänkö artikkelissa yksinkertaisesti kevyitä ennustuksia. Studio itse ei ole kommentoinut yön yli otsikoihin ehtineitä huhupuheita.

Lähde: Fraghero, Xbox One UK

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Futuristinen sota ei kiinnosta enää ketään.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri
Lainaus käyttäjältä Andzerx

Futuristinen sota ei kiinnosta enää ketään.

no kyllähän Black ops 3 ja battlefront ovat myyneet hyvin että kyl se futuristinen sota vielä uppoaa ihmisiin :D

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus käyttäjältä NPPetteri

Lainaus käyttäjältä AndzerxFuturistinen sota ei kiinnosta enää ketään.
no kyllähän Black ops 3 ja battlefront ovat myyneet hyvin että kyl se futuristinen sota vielä uppoaa ihmisiin

Battlefront vähän kankea esimerkki kun siinä myy SW-brändi. Olen kyllä samaa mieltä, että moderni sota ja lähitulevaisuus ovat kokeneet saman kuin WW2 aikoinaan. Ei vain jaksa enää kiinnostaa.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä
Lainaus käyttäjältä Andzerx

Futuristinen sota ei kiinnosta enää ketään.

No emmä nyt tiedä, kyllä mä futuristista sodankäyntiä suosin milloin tahansa, ennemmin sitä kuin palattaisiin WWII meininkiin. Se vasta tympeää olisikin. Vietnam- sota ehkä menisikin mutta ehhhh.

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Lähitulevaisuus ei minun osalta ole vielä loppuun asti kulutettu, mutta futuristinen sota ei kyllä nappaisi enää yhtään. Tarkoitan siis tätä AW/BO3 tyyliä. Ghosts 2 voisi olla ihan jees kunhan ei ole liian kaukana ekan Ghostsin tarinasta ja ajasta johon sijoittuu. MW4 kävisi myös mutta eivätkö ne sanoneet Ghostsia kehittäessä että MW on loppu, tai jotain? (Jotain että: "Olisimme voineet tehdä asian helpoksi ja kehittää MW4:n mutta halusimme tehdä jotain uutta)

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Futuristinen sota aina kiinnostaa. Enemmän mielenkiintoisia vempaimia. :)

Mut yllättävää jos ghosts 2 tulee, kun ykkönen sai aika laajat haukut. Toisaalta, yksinpeli kunnon välipätkillä tekotaiteellisten roskavideoiden sijaan niin paranisi yksinpeli huimasti. Huikaita kohtauksia kuitenkin yksinpelissä oli.

Alien moodi oli ghostsissa kiva. Ei ghosts 2 kyl tule instabuytä, se on varma.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Täälläkin päässä ei sci-fi räiskintä iske...kyllä noiden aika alkaa olla ohi. Nyt on huhuttu bäfän kohdalla että seuraavassa osassa olisi WW1 (ja lisäri olisi ww2), en tiedä tuon paikkaansa pitävyyttä. Itsellä sci-fi räiskinnöistä pc:llä vain cod aw ja Fitanfall. poksilla koko halo sarja :p...

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Itseäni ei myöskään nyky/lähitulevaisuus/futuristis-sodat jakaisi kiinnostaa pätkääkään. (Ellei sitten mennä täysin scifin puolelle, ala Half-Life ja Halo, joista nykyään vain ensiksi mainitun jatkosta olen enää kiinnostunut) Vaikka 2. maailmansota koluttiinkin viime vuosikymmennen aikana liki läpikotaisin puhki, niin mielummin palaisin 40-luvun taistelukentille näin vaihteeksi.Toivottavasti myös viimeisimmät huhut Battlefield 5:n sijoittumisesta 1.maailmansotaan pitäisivät paikkansa.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Eihän nämä muka-sci-fi räiskinnät ole edes sci-fiä. Ihan oikeesti, ruutiaseet helvettiin ja kunnon sci-fi aseet tilalle. Muutenkaan CoDeissa ole rekyyliä kun nimeksi, niin laser aseet kehiin. Eikä mitään Star Wars räpellyksiä vaan oikeaa laseria. Valonnopeus lähtönopeudeksi, ei rekyyliä, coriolis-efektiä jne. Sitten vasta voidaan puhua futuristisesta räiskinnästä.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

Moderni räiskintä menee, mutta liian tulevaisuuteen menevä ei. Jos ghost 2 tulee niin on hyvät saumat että pysyttäis lähitulevaisuudessa. Ei exoja, ei wall runneja eikä boosti hyppyjä, niin voin ostaa