Brolyn raivo on tuhovoimainen Dragon Ball FighterZ -pelikuvalla / Uutiset / pelaaja.fi

Brolyn raivo on tuhovoimainen Dragon Ball FighterZ -pelikuvalla

10.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Dragon Ball FighterZ, Broly, Dragon Ball Super, Bandai Namco, taistelu, Arc System Works,

Dragon Ball FighterZin neljästöistä lisäsisältöhahmo on saanut oman videoesittelynsä. Madridissa järjestetyssä pelin tuoreimmassa kilpaturnauksessa näytille tuotiin ensimmäistä kertaa pelikuvan muodossa Dragon Ball Superin version Brolysta.

Brolysta on saatu FighterZiin jo aiemmin erillinen Dragon Ball Z -elokuvaversio, johon nähden uusin Broly eroaa toki niin visuaalisesti ja liikkeiltään. Hahmo on kuudes ja näin ollen siis viimeisin pelin toiseen kausikorttiin kuuluva taistelija. Tiedossa ei toistaiseksi ole, mitä suunnitelmia Arc System Worksilla ja Bandai Namcolla on pelin suhteen tämän jälkeen.

Dragon Ball Superin Brolylla ei ole toistaiseksi julkaisuajankohtaa, Hahmo nähtäneen kuitenkin vielä ennen vuoden loppua.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kiitos Toriyaman osallistumisen, uusi Broly sai sitä kauan kaivattua hahmonkehitystä ja hahmo on ensimmäistä kertaa hyvä. Mielenkiintoista että hahmo taistelee suurimmaksi osaksi base formissaan eikä siinä Legendary Super Sayan-muodossaan, tosin tämä muoto oli vanhan Brolyn ainoa valttikortti joten toisaalta hyvä etteivät tätä hahmoa ole muuttanut totaaliseksi muskelipornoksi.