Brütal Legend -kehittäjät pyytävät faniensa apua – uusi seikkailupeli tulossa

Klassisista seikkailupeleistä tunnettu Tim Schafer tahtoo palata juurilleen ja tarvitsee nyt fanien apua. Miehen studio hakee parhaillaan rahoitusta peliinsä Kickstarter-palvelun kautta.

9.2.2012 16:39

Arvostetun pelinkehittäjä Tim Schaferin (Grim Fandango, Brütal Legend) vetämä pelistudio Double Fine hakee faneiltaan apua. Yhtiö valmistautuu uuden, klassista seikkailupelaamista sekä moderneja peli-ideoita yhdistävän seikkailupelin kehittämiseen, johon haetaan rahoitusta Kickstarter-sivuston kautta. Samalla koko prosessista luodaan dokumenttisarja.

Viime yönä aloitetun hankinnan tavoitteena oli kasata 400 000 dollaria Double Finelle, jotta latauspalveluihin tähdätty peli saataisiin kehitettyä. Vuorokauttakaan ei kuitenkaan ehtinyt kulua, kun tavoite jo ylitettiin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tukea enää tarvitsisi antaa. Luonnollisesti lisäraha tarkoittaa suurempia tuotantoarvoja pelille, mikä mahdollistaa myös suuremman ja vahvemman lopputuloksen. Schafer on lisäksi luvannut lahjoittajille myös huikeita palkintoja. Mikäli kukkarosta muun muassa irtoaa 30 000 dollaria, saa lahjoittaja kuvan (hymyilevästä) Monkey Island -luoja Ron Gilbertistä. Myös lounaita ja muita keräilyharvinaisuuksia toki luvataan halvemmillakin hinnoilla.

Lahjoittamaan pääsee Double Finen Kickstarter-sivulla.

Lähde: Double Fine, Twitter

Lisää luettavaa