Brütal Legend -kehittäjät pyytävät faniensa apua - uusi seikkailupeli tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Brütal Legend -kehittäjät pyytävät faniensa apua - uusi seikkailupeli tulossa

9.02.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Arvostetun pelinkehittäjä Tim Schaferin (Grim Fandango, Brütal Legend) vetämä pelistudio Double Fine hakee faneiltaan apua. Yhtiö valmistautuu uuden, klassista seikkailupelaamista sekä moderneja peli-ideoita yhdistävän seikkailupelin kehittämiseen, johon haetaan rahoitusta Kickstarter-sivuston kautta. Samalla koko prosessista luodaan dokumenttisarja.

Viime yönä aloitetun hankinnan tavoitteena oli kasata 400 000 dollaria Double Finelle, jotta latauspalveluihin tähdätty peli saataisiin kehitettyä. Vuorokauttakaan ei kuitenkaan ehtinyt kulua, kun tavoite jo ylitettiin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tukea enää tarvitsisi antaa. Luonnollisesti lisäraha tarkoittaa suurempia tuotantoarvoja pelille, mikä mahdollistaa myös suuremman ja vahvemman lopputuloksen. Schafer on lisäksi luvannut lahjoittajille myös huikeita palkintoja. Mikäli kukkarosta muun muassa irtoaa 30 000 dollaria, saa lahjoittaja kuvan (hymyilevästä) Monkey Island -luoja Ron Gilbertistä. Myös lounaita ja muita keräilyharvinaisuuksia toki luvataan halvemmillakin hinnoilla.

Lahjoittamaan pääsee Double Finen Kickstarter-sivulla.

Lähde: Double Fine, Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Tuli muuten nopeasti heidän tavoite täyteen. Nyt jo päälle 420,000 dollaria kehissä.

Käyttäjän Je__FF kuva
Je__FF

HItto! Ihan hyvä idea, mutta olisin itse nauttinut enemmän, jos uutinen olisi ollut -----> Uusi brutal Legend sittenkin tulossa.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu
Lainaus käyttäjältä Je__FF

HItto! Ihan hyvä idea, mutta olisin itse nauttinut enemmän, jos uutinen olisi ollut -----> Uusi brutal Legend sittenkin tulossa.

Eihän sieltä mitään Brutal Legendia tule.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä Drifu

Lainaus käyttäjältä Je__FFHItto! Ihan hyvä idea, mutta olisin itse nauttinut enemmän, jos uutinen olisi ollut -----> Uusi brutal Legend sittenkin tulossa.
Eihän sieltä mitään Brutal Legendia tule.

Kerros sitten mitä jos kerta niin tietävältä vaikutat, seikkailupeli voi nyt olla ihan mitä vain.

Käyttäjän Sevchef kuva
Sevchef

Hienoja ideoita, tulee hyvä peli!

Käyttäjän Reinkaos kuva
Reinkaos

Brutal Legend 2 olisi unelmien täyttymys