Lohikäärmeet irti! Bubble Bobble palaa loppuvuodesta / Uutiset / pelaaja.fi

Lohikäärmeet irti! Bubble Bobble palaa loppuvuodesta

15.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Bubble Bobble, Bubble Bobble 4 Friends, Taito, Taito Corporation, Switch, julkaisupäivä, 19. marraskuuta, klassikko,

Lohikäärmeet Bub ja Bob pääsevät pitkästä aikaa taas loikkimisen makuun myöhemmin tänä vuonna. Taito Corporation on paljastanut Switchille Bubble Bobble 4 Friendsin marraskuun 19. päivää silmällä pitäen.

Käytännössä 4 Friends on modernisoitu versio klassisesta Bubble Bobble -toiminnasta. Pelissä pienet lohikäärmeet hyppelehtivät siis kaksiulotteisilla pelialueilla pyrkien ensin vangitsemaan vihollisia puhaltamiinsa kupliin ja sitten tuhoamaan ne. Visuaalisesti toiminnasta on tehty tällä kertaa eloisampaa, minkä lisäksi peli tukee nyt parhaimmillaan neljän pelaajan paikallista moninpeluuta.

Tarkoituksena Bubble Bobble 4 Friendsia on myydä fyysisessä ja digitaalisessa kuosissa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Muistan kun pelasin tätä NES:llä ja pidin kovasti vaikka en täysin ymmärtänyt mitä pitää tehdä ja mihin mennä ja milloin peli loppuu tms. Jäin muistaakseni aina johonkin kenttään jumiin tms. Pelin vuokrasin paikalliselta kioskilta. Voi niitäkin aikoja.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

En ole kyllä vakuuttunut, traileri olisi vaikka voinut laittaa sen ikonisen ykköspelin pimputuksen taustalle, se olisi luonut paremmin tunnelmaa kun tämä. Pelikuvaa näytetään myös liian vähän ettei mekaniikoista saa selvää kunnolla. Tällä hetkellä sanon ei.