Bullet Train -näyttelijä kiikaroi tulevan Ghost of Tsushima -elokuvan pääosaa / Uutiset / pelaaja.fi

Bullet Train -näyttelijä kiikaroi tulevan Ghost of Tsushima -elokuvan pääosaa

8.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0
Bullet Train -näyttelijä kiikaroi tulevan Ghost of Tsushima -elokuvan pääosaa

Viikonloppuna ensi-iltansa saaneessa Bullet Train -toimintaelokuvassa esiintyvä Andrew Koji tahtoo tarttua seuraavaksi samuraimiekkaan. Tähtäimessä hänellä siintääkin PlayStationin suositusta Ghost of Tsushimasta parhaillaan kehitteillä oleva elokuva-adaptaatio.

34-vuotias Koji kertoo tavoittelevansa päähahmo Jin Sakain osaa aktiivisen määrätietoisesti. "Rakastaisin sitä [roolia]. Uskon, että olisin todella hyvä Jin Sakai. Pystyn tuomaan siihen oman otteeni", hän kertoo tuoreessa haastattelussa.

Koji on itse myös innokas pelaaja eikä Ghost of Tsushima ole hänelle vieras tekele lainkaan; hän on pelannut sen läpi jo kahteen kertaan. Hän toivoo elokuvan tekijöiden kuitenkin toteuttavan projektinsa omalla tyylillään sen sijaan, että lopputulos olisi pelkkä kopio alkuperäistarinasta.

Ghost of Tsushima julkaistiin PlayStation 4 ja 5 -konsoleille kesällä 2020. Vuosi tämän jälkeen pelistä julkaistiin uusi pidennetty versio ja myös filmatisointiprojekti lähti etenemään. Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty Chad Stahelski (John Wick), mutta sen näyttelijävalinnat sekä julkaisuaikataulu ovat vielä toistaiseksi avoinna.

Lähde: Entertainment Weekly

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja